Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől terhes lett a csaj ugye?
Kinyaltam egy lányt, de nem volt nálunk gumi, én mondtam hogy így ne szexeljünk, de ő erősködött. Így szexeltünk védekezés nélkül. Szóltam hogy mindjárt elélvezek, de túl későn mászott le rólam és ment belé is.
Nem ismerjük egymást, és nem is tud rólam semmit én sem róla. De mi van ha terhes lett? Hogy tud megtalálni?
Ha van egy kis esze vesz esemémyutánit!
Esetleg rögtön szex után, míg ott volt, kellett volna gondolkodnod! Beszélni vele!
50-50%
Egyébként kedves 3-as!
Azért, mert te valamit nem csinálnál, még más lehet ;)
ha egy környékbeli buliban ismerted meg, akkor esélyes, hogy könnyen megtalál közös ismerősötök által, fb-n. Ha vmi távoli csaj volt, meg nem tudja se a neved, se autód rendszámát, se telefonszámot, akkor kevés rá az esély. tíz évig ne rakj ki profilképet.
de lehet, hogy gyerek se lesz, meg az is lehet, hogy a végén te fogod keresni a csajt, mert szeretnél foglalkozni a gyerekeddel.
Hány évesek vagytok amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!