Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az csajok, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iphon2020 kérdése:

Miért van az csajok, hogy beszéltek a szexchat-ről, de igazán nem vállalja senki?

Figyelt kérdés
44 vagyok, de még nem próbáltam...Azt gondolom, hogy nem egy lepukkant, kiéhezett negyvenes vagyok, csak egyszerűen sosem volt benne részem. Hol tudnék partnert találni?

2019. júl. 21. 07:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Vagy nem! Nem vagyok alúlművelt, nincs kapúzárási pánik és a nemi életemmel sincs olyan nagy baj.
2019. júl. 21. 08:15
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

Bizonyára gyökerek...:D

Nem lehet hogy te vagy élettelen? Mert nagyon úgy tűnik!

2019. júl. 21. 08:16
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Szexchatre nem mindenki alkalmas.

Szóval amikor valaki 0 fantáziával kezdi ecsetelni a dugást, abban semmi izgató nincs.

2019. júl. 21. 08:29
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
#13 De ez itt a gyk. A sok gyoker azt hiszi h ha azt irja,"leszopsz"? A noket felizgatja vele xD
2019. júl. 21. 08:34
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez itt a gyk?

A gyk azok teszik azzá ami akik itt írkálnak... Úgy tűnik te nem felfelé mozdítod a színvonalat.

De sajnos régóta nem arról szól, hogy a hasznos válaszok kerülnek felpontozásra, illetve a rosszak le, hanem arról, hogy ki ír nagyobb baromságot.

2019. júl. 21. 08:46
 16/20 anonim ***** válasza:
53%

#15 En felfele viszem,de biztos egy valaszom alapjan,Te mar tudod is h En mit teszek. Csak Tudod uncsi h a sok kiehezett ferfi azt hiszi h ezzel talalnak majd not,h szop*ssal kezdi a beszelgetest.

Nem hiszem h nagyreszt a valaszadokban van a hiba.

2019. júl. 21. 08:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Egyértelműen a kérdésekben is.
2019. júl. 21. 09:01
 18/20 anonim ***** válasza:

Itt a pasiknak a szexchat: bedugom a farkamat, elvezz el ettol a mondattol.

Semmi fantazia

30N

2019. júl. 21. 11:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyetértek, a legtöbb srácnak fogalma sincs arról, hogyan izgasson fel egy lányt. Persze az alap, hogy én kisregényt írok...ch.
2019. júl. 21. 19:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Én írtam pasiként pár történetet, de legyen, minden pasi béna ebben. Hajrá csajok. 😅
2019. júl. 21. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!