Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexchat miért jó?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexchat miért jó?

Figyelt kérdés

Akkor már én is kiírom mert látom most ez megy a legjobban. Lányok miért jó szexchatelni, miért nem jobb ledumálni inkább a dolgokat és élőben? Nem csináltam még de akár kipróbálnám, de valahogy nekem ez a csak írogatás nem nagyon izgat fel, inkább megismerkedni kicsit aztán talizni és ha megvan a szimpátia akkor sokkal könnyebb kielégíteni a másikat, biztos sokan laknak Budapesten.

20/F

Ha nem akarjátok itt leírni privátban is leírhatjátok.

2019. júl. 5. 01:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem az önbizalom hiányosok élik ki ebben az örömüket, akik nem merik bevállalni a személyes talit
2019. júl. 5. 01:07
 2/13 A kérdező kommentje:
De ha már ennyire kívánják, nem egyszerűbb neten megismerkedni aztán élőben kielégíteni a vágyakat?
2019. júl. 5. 01:09
 3/13 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Nem tudom igazából soha nem szex chateltem, szerintem is unalmas csak írni. De biztos van olyan akinek ez elég

2019. júl. 5. 01:14
 4/13 anonim ***** válasza:

Én életemben egyszer csináltam.

Egy itteni srác úgy fel tudott izgatni az üzeneteivel, hogy rögtön kétszer nyúltam magamhoz.

2019. júl. 5. 01:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem hinném hogy nem tudnék felizgatni egy lányt, de valahogy nekem kicsit több kellene szerintem mint írogatni. Fantáziám elég nagy és feltudom találni magam stb.
2019. júl. 5. 01:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Hiszem, ha látom. 😄
2019. júl. 5. 01:27
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát lásd, nem zárkózok el semmi elől, viszont nincs sok kedvem egy pasival írogatni. Ha már bizonyította valaki hogy lány akkor megtudják akik szeretnék.
2019. júl. 5. 01:28
 8/13 anonim ***** válasza:
Itt mindenki paranoiás?
2019. júl. 5. 01:29
 9/13 A kérdező kommentje:
Mivel a 99% kamuzik itt/pasi ezért igen.
2019. júl. 5. 01:30
 10/13 A kérdező kommentje:
De szívesen várom privátban te mennyire vagy jó ebben.
2019. júl. 5. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!