Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha senki nem lát bennem többet egy kalandnál?
Figyelt kérdés
Elég szép nő vagyok, sokan próbáltak felszedni már és sok embertől hallom, kissé kirívóan öltözök (nem ribizlis) és magabiztos vagyok, sokan azt hiszik akárkinek szétteszem a lábam és sokan csak ezért akarnának maguknak, első találkozásnál szexelnénk aztán ki ki megy a maga útján. Viszont valójában még mindig szűz vagyok, és pont azért félek elveszíteni mert volt aki kiábrándítónak találta hogy 0 tudásom van e téren, ő azt várta majd első héten miután összejöttünk rögtön sokszor megd. Ghat, és mikor várni akartam inkább nem erőlködött ennyit, elmondta csak a szex miatt jött össze velem, egy ilyen jó testet nem hagyott volna ki még ha kapcsolat az ára akkor se. Szerintetek megéri várni még vagy adjam be a derekam valakinek akinek vonz a külseje?21/L2019. júl. 20. 23:43
1/14 anonim válasza:
Az első a legfontosabb az életedbe. Az határozza meg utána hogy utána hogy kivanod a szexet. Szerintem várj még
2/14 anonim válasza:
ne add be a derekadat.
én 24 évesen veszítettem el, egy olyan pasival akivel szerelmesek vagyunk egymásba.
hidd el úgy, az igazi.
26/N (még mindig együtt vagyunk)
3/14 anonim válasza:
Szerintem várj! Biztosan van olyan, akinek nem csak szexre kellenél, csak lehet, eddig nem jó helyen kerested őket.
A szexet úgyse kerülheted életed végéig, és nincs is értelme, hisz az egy jó dolog. Szóval válssz egy jó partnert jó helyről, és kezdd élni az életed ;)
18/F
4/14 anonim válasza:
Inkább várjál, mert sok olyan srác van, aki nem csak kihasználna, hanem tényleg szeretne, nem csak egy strigula lennél, az "ezek is megvoltak füzetben". F 24
5/14 anonim válasza:
Adjad be a dereked, nem kell félni, jó lesz az.
6/14 anonim válasza:
Én látnék benned többet, de szerintem azt mondanád hogy túl idős vagyok hozzád.. Pedig engem egy test akkor tud elvarázsolni ha van mögötte tartalom..
7/14 anonim válasza:
Ugyanez, csak 20 vagyok. Én megvárom azt aki a nőt látja bennem.
8/14 anonim válasza:
Ez egy kibebszott janu kerdes ...
9/14 A kérdező kommentje:
Nem ertem miert kell kamunak titulalni, nem hiszem hogy egy oyan kerdest tettem fel amit olyan borzaszto nehez lenne elekpzelni hogy valakivel megtortenik
2019. júl. 21. 00:11
10/14 anonim válasza:
Akkor bizony szűzen öregszik meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!