Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 13-14 centis pénisszel ki lehet elégíteni egy lányt rendesen?
23 éves vagyok, de még nem volt barátnőm, ha lesz akkor élvezni fogja velem az együttlétet?
Elvileg a vastagság fontosabb, az 4-4.5 cm között van.
Igen.
Nem a méret számít,csak a sok komplexusos hazudja,hogy masoknak rossz legyen.
Neked àtlagos a mérete. :)
Szurkolok,hogy ügyes légy majd az ágyban! ✊
Nyugi, teljesen átlagos, jó az.
Az olyanokra mint az egyes meg ne hallgass, unatkozó pasik akik valamiért azzal szórakoznak, hogy minden ilyen kérdéshez odaírják, hogy kicsi.
Nem méretfüggő, hanem hogy hogyan használod. Életemben a legjobbakat egy ekkora farkú pasival szexeltem :)
25N
Exemnek ekkora volt, és imádtam, soha nem volt olyan szex hogy én gondolkodtam volna azon, hogy nem elég.
23L
Nem fogod tudni kielégiteni.
És nem csak azért mert kicsi a farkad, hanem azért mert sérült vagy. Felejtsd el ezt a szex dolgot. Ez a hajó már elúszott. Soha nem lesz barátnőd, ha pedig megkapod a lehetőséget szexre, azt el fogod bénázni az idegesség miatt. Jobb ha kitörlöd az agyadból az ilyen gondolataidat. Hidd el könnyebb lesz. Ha agyalsz, csak magadnak okozol plusz lelki fájdalmat.Tapasztalatból irom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!