Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nyal ki rendesen a barátom mit csináljak?
Figyelt kérdés
Elkezd csinálni és alig ér hozzá alig érzem és hamar abba hagyja. Fiúk ti meddig csináljatok?2019. júl. 3. 05:27
1/21 anonim válasza:
Orgazmusig szoktam..csiklószivással,ujjazással.
2/21 anonim válasza:
Én addig csinálom ameddig a hölgynek jól esik és akarja. De általában elvezesig. Érdekelne 😁?
3/21 anonim válasza:
Dumáld meg vele a dolgot. Ha nem sikerül, vagy elfogadod vagy keresel mást. Ezen mi a bonyolult?
4/21 anonymousreview60 válasza:
Ameddig csak kívánja a hölgy. A nő orgazmusa a Férfinak is öröm.
5/21 anonim válasza:
elélvezésig, és utána egy picit még :)
6/21 anonim válasza:
Még nem találtam olyat akivel egész nap tudnék hódolni nyalási imádatomnak,nem bírják.
7/21 anonim válasza:
3-4 orgazmusig, ha a lánynak is jól esik. Nyilván kettő között kis szünettel, mert orgazmus után nagyon érzékeny a csikló. De kis pihenő után jöhet a következő :-) Imádom érezni, ahogy elélvez a lány a számtól és a nyelvemtől. Néha azt sem bánnám, ha nem viszonozná.
8/21 anonim válasza:
Addig ameddig kívánják a lányok több módon váltogatva mert ha sokaig ugyanazt csinalod monoton lesz nekik, így sokkal jobban élvezik. 20/F
9/21 anonim válasza:
Folyamatosan figyelni kell a nő reakciójàt. Ha a pasi figyelmes ès azért van is valami "érzèke" ehhez, akkor hatásos tud lenni. A nőnek nem csak lefety kell èsz nélkül. Figyelmesség...Abból kiderül lassan mi is neki a legjobb?!
Hogyan, meddig stb! Enélkul szerintem 1% eselye van egy igazan jo örömszerzésre e téren.
10/21 xKakashix válasza:
#9 pontosan
legutóbbi exem spriccelős volt, szóval nála kifejezetten élveztem csinálni, mert hát elég látványosakat élvezett :D
de alapból szeretek nyalni, pár élvezésig szoktam csinálni, nálam ez a minimum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!