Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá tudom még venni valahogy a páromat, vagy már esélytelen? N
Én imádok a szexről, vágyakról beszélgetni, erre ő viszont kicsit sem vevő. Távkapcsolatban élünk, még izgalmas is lenne húzni egymás agyát a következő szexig.
Szerintetek rá tudnám venni valamivel, vagy ő egyszerűen nem szereti ezt és fogadjam el? Folyamatosan próbálom bedobni a témàt, de eltereli, nem is reagàl rá.
Nem megbeszélni a szexuális vágyakat a pároddal olyan, mint használati uzasízás nélkül ürhajóz vezetni. Lehet menni fog, de nem lesz tökéletes.
Egy jó kapcsolatban az egész nap egy nagy előjáték amúgy.
Szerintem próbálkozz még rávezetni, mert nem normális dolog, hogy nem beszéltek a vágyaitokról. :(
31/F
Édes istenem, de adnék egy olyan nőt akivel lehet a szexuális dolgokról beszélgetni. :D Már megbocsáss, de nagy marha a pasid, ha ebbe nem megy bele. :D
25/F
V ki nem vevő az ilyenekre?! :( sajnos.
Engem bármikor föl leget húzni bármilyen perverz gondolattal.
Küldj neki fotót pl, probaltad már?
Lehet hogy keményen dolgozik
Vagy éppen qrvázik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!