Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha 21 évesen is még szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 21 évesen is még szűz vagyok akkor már esélytelen vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon elkésve érzem magam. Olyan 17 éves korom óta vágyom nagyon barátnőre.

El sem tudom képzelni hogy milyen jó lehet egy meztelen lányhoz hozzá érni...

Még van esélyem hogy normálisan párkapcsolatom legyen majd?

2019. febr. 21. 22:57
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Nincs kész vége, menj papnak
2019. febr. 21. 22:58
 2/9 anonim ***** válasza:
De miert nem ismerkedsz? Nem mered megcsalni Marok Marikát?
2019. febr. 21. 23:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem vsgy az
2019. febr. 21. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Úgy kérdezed, mintha 50 lennél.
2019. febr. 22. 00:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem görcsönél rá, akkor nem lenne semmi gond. Ez csak a te fejedben gond..
2019. febr. 22. 07:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha 21 évesen még szűz vagy, akkor bizonyára sokszor kiverted a farkad. Szerintem ma menj csajozni!!
2019. febr. 22. 07:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Nincs egy tökös férfias apukád, vagy egy legjobb barátod, aki megtanítana csajozni?

Én elég puhány voltam, de szerencsére volt két jó barátom, akik értettek a csajozáshoz (már 15 évesen szexeltek először) és segítettek miután elmondtam mi a bajom. Én is 21 évesen veszítettem el.

2019. febr. 22. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Te is tudod hogy IGEN!
2019. febr. 22. 10:10
 9/9 anonim válasza:

Nem, egyáltalában nem vagy elkésve, nagyon fiatal vagy, ne aggódj emiatt.

Ne a szűzességeden tépelődj, ne a szexet keresd (hogy végre "elveszítsed" már), hanem alakíts ki egy párkapcsolatot: magáért a kapcsolatért, hogy egy másik emberrel mindennél közelebb kerülj. Az erre való késztetés belénk van programozva... és ez majd hozza a többit (a szexet is) magával.

Viszont el kellene gondolkoznod, hogy vajon miért is nincs barátnőd. Azt írtad, hogy vágysz rá: feltételezem (remélem), nem csak a szex miatt.

Válaszold meg magadnak: ha van rá igény, akkor ez miért nem jön össze: keresd meg az okot és változtass rajta: ezt senki nem fogja, vagy tudja helyetted megtenni.

1.) Ha sokat ülsz otthon, akkor mostantól járj társaságba (találj magadnak valamit, ahova járnak lányok is, pl. sport, tánctanfolyam, énekkar, színjátszókör, főzőtanfolyam, kirándulókör, bármi. A focimeccs nézése a haverokkal a kocsmában bár társaság, nem annyire nyerő)

2.) Ha nem látod magad elég vonzónak, kezdj el edzeni, fogyni, hogy formába hozzad magad: személyi edzőt is kereshetsz, de akár dietetikus segítségét is kérheted az egészséges étkezés kialakításában

3.) Ha valami lelki problémád van, akkor érdemes elmenned pszichológushoz: lehet, hogy férfiként nehéz belátni, hogy valami nem stimmel belül, lelkileg és ez "gáz". De nem az... még akkor sem, ha most annak érzed. És mindenképpen jobb, mint valami régi lelki probléma miatt elakadni és kínlódni.

Albert Einsteintől egy fontos idézet:

"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."

Gondolj arra, hogy ha más eredményt akarsz, akkor valamit _másként_ kell csinálnod. Lehet, hogy nehéz lesz, lehet, hogy _akár_ külső segítséget (családtag vagy egy jó barát tanácsa, edző, akár pszichológus) kell kérned a változtatáshoz, de NEKED kell elkezdeni tenned valamit érte.

2019. febr. 22. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!