Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljes mértékben esélytelen a nőknél egy olyan férfi, aki 30 évesen szűz és a szüleivel él?
Figyelt kérdés
2019. jan. 30. 20:56
2/13 anonim válasza:
Nem vagy valami jó helyzetben, de még nem veszett ügy!
Én is hasonló helyzetben vagyok, 21f
3/13 anonim válasza:
Nálam igen, de vannak olyan nők akik szeretik a szűz pasikat.
Mert így ők taníthatják be elsőnek.
4/13 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy legfeljebb prostik fognak bevállalni súlyos tízezrekért vagy akár százezrekért cserébe.
2019. jan. 30. 21:06
5/13 anonim válasza:
Szóval szerinted csak a prostik vállalnak be.
Tenni akarsz ez ellen? Vagy a szüleiden akarsz csüngeni?
Mi a szakmád? Dolgozol? Ha igen, mire megy el a pénz? Ha nem, miért nem? Számtalan szállasos munka van, ahová kimozdulhatsz és új emberekkel ismerkedhetsz.
6/13 A kérdező kommentje:
Eladó vagyok egy áruházban. A fizetésem harmada arra megy el, hogy az alapvető szükségleteimet ellássam, és szükség esetén családi közösbe is adok. A maradékot pedig elteszem tartalékba, hogy idővel el tudjak költözni vagy képzést finanszírozzak.
2019. jan. 30. 21:22
7/13 anonim válasza:
Nem ha középen ketté fésülöd a hajad. Meg szandál zokni halászgatya komboba tolod.
8/13 A kérdező kommentje:
Figyelek az elfogadható megjelenésre, és itthon rendszeresen edzek is.
2019. jan. 30. 21:33
9/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem esélytelen nekem is volt egy ilyen ismerősöm végül csak sikerült neki összejött egy kúrvával és már együtt is élnek.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem sok jót sejtet, ha azzal sikerült neki. Nem gondoltam volna régebben, hogy a magam fajta emberek a legesélytelenebbek a nők körében, de kénytelen leszek elfogadni.
2019. jan. 30. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!