Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki nem igényli az orális kényeztetést és a nőt is megérti hogy nem orális kényeztetés párti ha magáról van szó?
Meg a libidó is alacsony. Mármint a férfinél. Tehát hogy ne az legyen hogy napi szinten többször is mondva van hogy szexeljünk mert most van 5 perc szabadidőnk. Nem hisztizik ha napokig nincs szex. Engem ezzel az erőltetéssel ki lehet akasztani. Kiábrándító vagyok?
N
N
Kicsit túl van tolva ez a szex téma. Ha van szex van, ha meg nincs akkor nincs. Simán le lehet éni egy életet szex nélkül is, még akkor is, ha van rá igény. Nekem inkább az a kiábrándító, amikor szexel az ember valakivel, aki hetek, hónapok vagy lvek múlva lelép, vagy megmutatja az igazi arcát. Vagy az sem szex, amikor egy teljesen más libidójú emberrel kell együtt lenni. Az is csak egy kompromisszumos megjátszás.
Meg az sem szex, amikor egy kiéhezett bunkóval kell ágyba bújni, mint amilyen a társkeresőkön lévő férfiak 95%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!