Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális kényeztetés?! 17L

Figyelt kérdés
3hónapja szakítottunk a barátommal és tegnap találkoztunk,csókolóztunk,ölelgetett,csak a heves csókolózásban felizgult,és azt szerette volna ha orálisan kényeztetem az autóban én pedig mondtam neki,hogy nem vagyok kocsiban sz*pó k*rva.Nem tettem meg..ezért most talán haragszik rám...elég gáz! Ti mit csináltatok volna ahelyemben?
2012. febr. 12. 18:37
 1/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek lesz ebből békülés?
2012. febr. 12. 18:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szakítottatok. Akkor miért kéne leszopnod?? Jól tetted h nem szoptad le
2012. febr. 12. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Háát, ha szakítottatok és mégis smároltok, akkor gyanús, hogy lesz
2012. febr. 12. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem szopással kell békülni. Ha e miatt nem megy vissza akkor csak a pi.na hiányzik neki
2012. febr. 12. 18:39
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem feküdtem le vele!Csak petting volt köztünk,mikor együtt voltunk volt orál is..de én így kapcsolaton kívűl biztos nem fogom sz*kodni....:D
2012. febr. 12. 18:40
 6/9 V. Péter ***** válasza:

Én tuti nem szoptam volna le, sőt jól arcba könyökölöm és pápá.

21/F

2012. febr. 12. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindenesetre "kapcsolaton kívül" csókolóztál vele... annak mi értelme volt?
2012. febr. 13. 11:39
 8/9 anonim válasza:
Szerintem ez bunkóság ilyet kérni csak békülés fejében kedvesétől?megalázó !!!!Én már nem szívnám ki neki csak ha kedveskedne hónapokig udvarolna mit képzel?nem Vagy TE szop*s k*rva.Biztos jól szopsz? gondolom azért is kívánja,de nem Téged csak a szexet!
2012. febr. 14. 18:48
 9/9 anonim válasza:

nagyon jól tetted, hogy nemet mondtál, de még jobban tetted vna, ha már a csókba sem mész bele. remélem megtanultad a leckét és többet nem mész bele az ilyen dolgokba, mert látod h mi lesz belőle. ha megtetted vna jol megaláztad vna saját magad, de még egy ilyen helyzetbe az is megfordulna a fejemben,h csak arra kellenék neki, mivel azt irtad h amig együtt vtatok se történt szex köztetek.

hagyd a francba, találsz majd meglátod olyat, aki megbecsül!!21/L

2012. márc. 11. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!