Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell inkább a nőnek? Alázás, amitől tudja hol a helye, vagy kényeztetés, ami bizonytalanná teszi?
A párom eljött a férjétől, mert örökké alázta, verte, követelőzött, ocsmányul beszélt vele, megkövetelte hogy pl. a ruha reggelre legyen kitéve az ágya mellé, és hasonló kaliberű dolgok... És ha nem úgy történt, akkor volt hogy elcsattant érte egy-két pofon is.
Mikor mi együtt laktunk, és láttam, hogy sok dolga van, eszembe sem jutott volna ilyeneket a fejéhez vágni, vagy számon kérni rajta dolgokat. Ha láttam, hogy pl. nincs elmosogatva, nem anyáztam érte, hanem nekiálltam és megcsináltam, hogy ezzel se legyen gondja, és több időnk legyen egymásra.
Erre egy év után megkaptam tőle, hogy sokkal jobb volt az előző helyzet, mert ott megvoltak a férfi-női szerepek, és én nem vagyok igazi férfi. Vissza is ment hozzá!!
MOST AKKOR MIRE VÁGYNAK A NŐK???? Segítségre, együttműködésre, szeretetre, vagy alázásra, folytonos helyrerakásra???? Ugye nem a második? Mert akkor nekem nem sok keresnivalóm van párkapcsolat ügyben...
36 F
Én is remélem hogy nem.. De biztos van aki ezt értékeli :) és szerintem ő nem érdemel meg téged, ha ilyen..-.-
Majd találsz te is olyat aki normális :) sztem :D 19/F és még ha az is jön be a lányoknak én akkor is olyan leszek mint te kb :D
elég bolond nőt fogtál ki, nem irigyellek. egyébként én úgy vagyok vele, hogy a férjem legyen egyszerre erős támaszom, ugyanakkor a legnagyobb kritikusom is (hiszen az visz előre).
az én férjem nem ért egyáltalán semmilyen házimunkához a hús szétbontását kivéve (vadászik), de ő azzal segít, hogy fize egy asszonyt, aki jön vasalni, nagytakarítani. de ezt sosem emlegei fel, én mégis hálás vagyok érte :) persze, ha valami nem jó, megjegyzi, hogy "figyelhetnél jobban erre a Julira, szívem, mert eztésezt kihagyta", de ezt nem bántóan mondja, és nem is érzem sértőnek.
szerintem kicsit fogalomzavarotok van. normális nő nem azt akarja, hogy kiosszák, hanem hogy az az ember, aki életük párja, igenis hívja fel a figyelmét a hibáira. ezeket az ember saját magán nem mindig veszi észre, és így nem is tudja őket korrigálni. pl. férjem: tudja, hogy hízásra hajlamos vagyok (meg nem mondanád, ha látnád, de emögött sok munka van), és ha látja, hogy kezd velem elszaladni a ló (ritkán fordul elő), szól, hogy "biztos hogy kívánod még azt a harmadik krémest is, szívem?" lehet más ezen megsértődne, de nekem, és sok embernek (férfinak, nőnek egyaránt) kell a külső kontroll. én is figyelmeztetem őt, ha látom, hogy valamivel kezd elmaradni, és ebből kapkodás-idegeskedés lesz, ha nem éri utol magát.
erre írtam a "kritikus"-t.
Máskor ne válassz használt,kitaposott cipőt,akkor legalább jó lesz a méret.
A sütis példa meg nagyon jó.
Én az egyik nőmet-akivel kicsit elszaladtak a kilók-simán kivittem a szigetre kocogni,kapott cipőt,ruhát,mp3at hozzá,aztán hajrá.
Én meg mivel csúcs formában voltam a presszóban ittam egy sört.
Aztán kerülőúton becserkésztem a bokorban szatírosat játszottunk,majd folytatta a kocogást.
Nem tudom mire vágynak a nők. Én biztos, hogy nem erőszakra!
"kényeztetés, ami bizonytalanná teszi"
Engem ez nem tesz bizonytalanná!
A párodnak valami lelki problémája van, azért választotta az erőszakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!