Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a fontosabb? A szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fontosabb? A szexuális kisugárzás vagy személyiség? N

Figyelt kérdés
2019. júl. 18. 02:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kosz a válaszokat.
2019. júl. 18. 07:20
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezt mindenki maga eldöntheti. Férfi szemmel egy csinos, ápolt csaj akkor is vonzó tud lenni egy alkalomra, ha süt róla a butaság, jellemi törpeség, esetlenség. Csajoknak jellemzően csak olyan férfi jön be, akinek van fellépése.
2019. júl. 18. 07:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően mind a kettő kell hozzá.

Ugyanakkor akármennyire is azt tapasztaltam eddig magamon, hogy valaki valamiért nagyon vonz testileg, a taszító személyisége annyira fel tud húzni, hogy semmit nem ér a vonzalom.

E mellett olyan is van, hogy egy idő után egy jó személyiséggel rendelkező lánnyal elindul egyfajta vonzalom. Valamilyen szinten a mostani barátnőmmel is így jöttem össze.

Ennek ellenére nem merném kijelenteni, hogy a személyiség fontosabb. Mert egy irritáló emberrel, hogy ha véletlen a pillanat hevében összejön valaki, akkor később ott is megváltozhat a hozzáállása a másikhoz. Tehát ez fordítva is lehet.

Továbbá ha az emberben kialakul valami a másikkal kapcsolatban, alapvetően a személyisége miatt és összejön vele, később ugyanúgy a személyiségében is csalódhat, csalódhat, hogy a másik nem is olyan ember mint hitte. Illetve a vonzalom is elmúlhat egy idő után, amikor valaki alapvetően amiatt jött össze a másikkal.

2019. júl. 18. 08:03
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Utóbbiból ered az előbbi
2019. júl. 18. 09:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Tényleg attól függ hogy mi lehet a kapcsolatból. Volt egy kolleganőm kát hónapos munka (nem diák meló) én 25 ő 30 volt. Eléggé egyszerű nő volt, ráadásul mindent jobban akart tudni nálam pedig képzettebb voltam, ráadásul folyton ráakaszkodott arra a csajra akire én nyomultam.. Viszont volt egy szexuális kisugárzása, utolsó este búcsú buliban egyrészt a csaj akire nyomultam durván kikosarazott, ennek a másik nőnek megmondtam hogy elmegy a 3,14-chába.. jól összevesztünk, de úgy alakult hogy egy szobában aludtunk mert ő nem tudott akart hazamenni és szexeltünk mert a kisugárzása olyan volt.. Tartós kapcsolatra nem jöttem volna össze vele.
2019. júl. 18. 11:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Radioaktív sugárzás
2019. aug. 15. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!