Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit néztek meg egy lányon?
Olyanoktol kerdezem elsosorban akik "valogathatnak"nyugodtan a csajok kozott
Nektek mi jon be egy lanyon? Mit neztek meg rajta es milyen legyen a szemelyisege, es a belsoje?
Trollkodo kommentek kimeljenek legyszives, nem rajuk vagyok kivancsi :D
Igy utolag az is erdekelne, hogy mennyi korkulonbseg fer bele nalatok ha fiatalabb vagy idosebb?
Azt is irjatok le ti mennyi idosek vagytok legyszives. Valaszotokat elore is koszike :D
L
Elsőnek összeségében az alakját kisugárzását, majd az arcát majd az idomait. Belsőre pedig őszinte, kedves, életvidám lány legyen akivel jól érzem magam a mindennapokban is.
Kifejezett ideálom nincs, engem a nőies magabiztos kisugárzás az ami megfog, volt már vékony, telt, magas, alacsony, szőke, barna, vörös, tőlem fiatalabb és idősebb barátnőm is, ha csinos, nőies, nem ostoba és vonzó a kisugárzása felkelti a figyelmem.
A viselkedése az első. A második a körme és a haja. Mivel te ezt a kérdést olyan férfiaknak szánod, akik "Olyanoktol kerdezem elsosorban akik "valogathatnak"nyugodtan a csajok kozott" ők fognak is. hidd el, ezzel a megnyilvánulással te nem férsz bele a körbe.
25F
Belső: Legyen érett, magabiztos kész nő. Merjen és tudjon csábítani, ugyanis az önbizalom piszkosul szexi. Már már megbabonáz. Legyen titokzatos, játékos.. sejtelmes de azért hagyja magát elcsábítani:) Legyen esendő, incselkedős, szeszélyes, buja..!
Külső: Nőiesen igényes, arányos, esztétikus. Vagyis tetőtől talpig nő!
Nyilván nem lehet minden egyes pillanatban tökéletes, hiszen emberből van ő is ezért természetes hogy vannak rosszabb pillanatai.. azonban adjon a részletekre, figyeljen oda az apróságokra és törődjön magával. Az előnyös testrészeit emelje ki, de csak ízlésesen.
Ragyogjon.. belülről, lássam rajta, hogy elégedett önmagával:)
27 ffi
Kor? 25-40 közt..
+ Egy kérdés..
Mit kezdesz a válasszal?
Akármi is a kérdés kiírásának oka, egy biztos! Nekem imponál, hogy volt bátorságod kiírni a kérdést:)
Azt az idezojeles kifejezesemet ugy ertettem aki nem vilagi ronda es kapuzarasi panikos mert annak tokminegy, hogy szakadt cuccokban jar a zsar es full korpa meg ugy viselkedik mint egy tajparaszt.
Erdekelt a valaszotok, es amugyis szeretek a fiuknak tetszeni, szoval a valaszok alapjan ratudok jonni, min kell adnom magamra :)
Akkor nézek meg legjobban egy lányt ha 175 vagy magasabb.
/27f
194magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!