Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit néztek meg először egy lányon?
Figyelt kérdés
Ha kövér akk már szóba sem jöhet? Kb 90 kg-ra gondolok.2015. szept. 6. 14:15
1/13 anonim válasza:
Hát az tuti hogy dagadt szóval esélytelen, hogy még a szemébe is nézzek egyáltalán...
2/13 CptTomato válasza:
Nekem az osszkep szamit....persze azt is elronthatja a testsuly de ....magassagtol fuggoen.... a 90kg meg elmegy.
6/13 anonim válasza:
a 90 kg borzasztó sok egy lánynak :-/ hány cm vagy?
8/13 anonim válasza:
Attól még, hogy egy tucatszor megkérdezed Ugyanezt, nem fogsz kedvezőbb válaszokat kapni.
9/13 anonim válasza:
Pasim állítása szerint, az egész "engem" nézett meg, milyen az összhatás. 170 vagyok, de én már 65 kilonál rinyálni szoktam neki hogy úr isten elhíztam és dagadt vagyok. :D 63 szoktam lenni általában, az álomsúly az 55(szerinte ez már anorexiás és nem enged lefogyni soha 60nál jobban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!