Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit néztek meg először egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit néztek meg először egy lányon?

Figyelt kérdés
Ha kövér akk már szóba sem jöhet? Kb 90 kg-ra gondolok.

2015. szept. 6. 14:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A seggét. Ha az nem jó, bukott az egész.
2015. szept. 16. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Az arcát és a lábát nézem meg. A vékonyabb hölgyek jönnek be.
2015. szept. 16. 21:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Én például filigrán és vékony lányokra, vagy a sportosan izmos nőkre bukom. Nekem a divatos alkat sem jön be, sem a molett, és a nőcis sem.

Nem sértésből mondom, nekem egy 90kg nő, olyan mint egy másik ember, de nem nemileg vonzó. (Kategória: Szexualitás » Heteroszexualitás)

A válaszom meg ez alapján, hogy ami feltűnő rajta.

Például, hogy rosszul szabod lenge ruhákkal akarja fedni a súlyát.

Doktornőm ha nem is 90kiló de bő 20-as van rajta és ízléses társasági úri hölgyként diszkréten kiemeli az előnyösebb részeket. Bár a fekete apró mintás és sok színes kiegészítő az előnyös formájú részeken még mindig több fekete felülettel, de már vidám, szexi és dögös külsőt kölcsönöz neki. És számtalan hódítást és rajóngot.

2015. szept. 16. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!