Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztaltabb nők válasza érdekelne. Szűz srácként kár ezen gondolkodnom, jogosan tartok tőle?
Sokat gondolkodom a szexen, mert nekem túl egyszerűen és könnyűnek tűnik a videókban.
Lehet nem kellene ezen agyalnom, mert még barátnőm sincsen, de nem szeretnék csődöt mondani az első alkalmakkor, mert akkor biztos nem volna jó élmény a barátnőmnek.
Szóval, némi kis dilemmában vagyok a méretemmel kapcsolatban, mert a videókban látható pasiknak szerintem hosszabb mint az enyém és tartok tőle, hogy lesznek olyan pózok amikben egyszerűen nem fogok tudni rendesen behatolni, még akkor sem, ha a lány közelebb nyomja a csípőjét, vagy próbál nekem segíteni..
Tudom, hogy a vastagság a fontosabb és attól nem is tartok, mert 4 centi átmérőjű a péniszem, viszont a hossza csak 14 centi és félő, hogy ez a méret már sok pózban nem lesz elegendő a kielégítő behatoláshoz. Vagy ami még rosszabb, hogy állandóan ki fog csúszni..
Remélem nincs igazam és tévedek.
Akinek hasonló méretű sráccal volt már dolga az tapasztalt ilyen jellegű problémákat, jogosan az aggályaim?
Szia!
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, 13-14cm a hossza, bár nekem 5cm a vastagság.
Fiatal F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!