Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármasban (2F1L) tapasztaltabb lányok ti bevállalnátok ezt? Csináltatok már ilyet?
Van egy alkalmi partnerem már pár hónapja de most azt szeretné ha a haverjával belemennék egy hármasba de azzal a kikötéssel hogy nincs gumi. Mi amúgy sem használunk kettesben. Inkább privát véleményekre vagy tanácsokra lennék kíváncsi, köszönöm.
L 21
En nem
Nem tudnék egyszerre 2 pasival mit kezdeni
Baromi nagy felelőtlenség. (Fertőzés+ terhesség veszélye) Ha terhes leszel, hogy döntöd el, hogy ki az apja a gyermeknek?
Egyáltalán mi az, hogy "alkalmi partner"?
Miért nem lehet egy normális kapcsolatot kialakitani a mai világban?!
Igen én bevállanám.
Én soha nem csinálnám gumi nélkül egy alkalmi partnerrel, és utána egy idegen haverjával.
22L
Amennyiben az "elég sok infó"-ba nem tartozik bele egy friss nemibetegség vizsgálat negatív eredménye, akkor ugyanúgy felelőtlenség.
De ez a te döntésed, ha te akarod és megbízol mindkettőben, akkor hajrá, több tanácsot már nem lehet adni az eddigieken kívül.
gen én bevállanám.
Én soha nem csinálnám gumi nélkül egy alkalmi partnerrel, és utána egy idegen haverjával.
Te érted amit írsz? Bevállalnád, de soha nem csinálnád. Aha értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!