Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lepődnek meg, ha szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lepődnek meg, ha szűz csajként kreatívabb vagyok, mint a “tapasztaltabb” nők?

Figyelt kérdés

Mindig megdöbbennek, ha szóba jön a dolog és mivel elég kreatív vagyok a férfiak csábításában, valamint abban, hogy mit hogyan is kell, nem hiszik el, hogy szűz vagyok. A szüzesség miért zárja ki azt, hogy egy nő alapból, már ösztönszerűen jó legyen?

Ellenpólusként meg ott van a sok, már szexelő nő és igen gyakran elhangzanak olyan frázisok férfiak szájából, mint “ fapina”, “ béna a csaj”, “ nem tud szopni”, “ nem lovagol jól”, “ semmi fantáziája” , “ kicsit adhatna magára jobban”, stb.

Tehát látható, hogy az érzék nem igazán tanulható.

Vagy van, vagy nincs.

Persze lehet fejleszteni egy fokig, de aki “ nem érzi a farkat”, az szophat négyezerszer, akkor se lesz jó.

2019. jún. 13. 08:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem világos hogy miben vagy kreatív. Szopásban?
2019. jún. 13. 08:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, lehet élénk a fantáziád... de a megéléséről foggalmad sincs.
2019. jún. 13. 08:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert kitszed a melled. Az nem csíbtás. Én pl simán lekoptatnálak ha nyomulnál:D

Volt ilyen, beszélgetni nem akart, csak nyomult, és már idegesítően, ráadásul be se jött.

2019. jún. 13. 08:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Miben nyílvánul meg a kreativításod? Az h elméletben elgondolod, h mit h fogsz tenni?

Ez nem jelenti azt h kreatív vagy, csak azt h mindent előre beakarsz tervezni ami egy férfi számára f*rok lohasztó.

Az h tudod h h kell a férfiakat elcsábítani, az sem minden pasinál sikerül, mert azért ők sem egyformák, de köszönjük, h reklámoztad magad :)

2019. jún. 13. 08:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Aha, szóval sosem szexeltél, de már most azt hiszed magadról, hogy mindenkinél jobb vagy. Én még sosem vezettem űrhajót, de már sokszor elképzeltem, hogy milyen ügyesen csinálnám, szóval egyértelműen én csinálom a legjobban, a NASA-s űrhajósok csak bohóckodnak összevissza.

Vegyél vissza az arcodból, nagyképű vagy :D

2019. jún. 13. 08:55
 6/10 anonim ***** válasza:
A kérdező nem csaj, erre a nyakamat teszem.
2019. jún. 13. 09:06
 7/10 A kérdező kommentje:
ennyi tévúton járó embert.........,
2019. jún. 13. 09:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Én értem, hogy mire gondolsz 😃, valóban vannak "veleszületett" tulajdonságok, amik kellenek a szexualitás megéléséhez, DE hidd el, hogy a tapasztalati oldal is nagyon fontos. Ha a kettő összeáll, az az igazi...
2019. jún. 13. 09:35
 9/10 A kérdező kommentje:

a kérdés arról szólna, hogy a szűz státuszhoz miért kapcsolnak

“ ügyetlenséget” és “ bénázást”?

Talán, mert 10 ből 9 szűz valóban macera és az az 1 normális meg szív a 9 hírneve miatt?

2019. jún. 13. 09:38
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

És te érzed a farkat? Már ennyi referenciád van, hogy milyen jól csinálod?

Amúgy aranyos, ahogy elképzeled, milyen jól fogod csinálni szűzként, de valószínűleg annyira fog fájni, hogy lovaglóban leugrasz majd az ágyról inkább :D

2019. jún. 13. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!