Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, előfordult már, hogy lebuktatok orálozás közben?
Figyelt kérdés
Valaki rátok nyitott, vagy nyilvános helyen meglátott?2019. júl. 17. 12:00
2/9 anonim válasza:
Házibulin rendszeresen látnak, de az nem lebukás éppen, senkit nem zavar ha valaki cumizik. Sőt, inkább kedvet kapnak mások is.
3/9 anonim válasza:
Volt már ilyen... Pont amikor élveztek a számba
4/9 anonim válasza:
1x volt ilyen :$
Az a párom (most már exem) nagybátyja nyitott ránk tapintatlanul... azthittem ott süllyedek el szégyenemben...
Aztán még megkérdezte az exemtől hogy legalább elment-e...Én mentem volna el, az ajtót bevágva magam mögött...de végül maradtam,és nyeltem az átvitt és szószerinti értelemben is...
(Nem kérek privit)
8/9 anonim válasza:
Lányok elég vizuális vagyok és magamat képzelem oda hogy dolgoztok rajtam és mégis csak munkahelyen vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!