Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek előfordult már? Van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek előfordult már? Van tippetek, hogy hogyan küszöbölhető ki a dolog?

Figyelt kérdés
Röviden: pár hónapja élek szexuális életet. (F) Viszont minden alkalommal izomfájdalmam van. Nem, nem vagyok kövér. Hetente többször tekerek pár km-t, szóval egyszerűen nem értem... A gond persze az is, hogy mikor érzem, hogy fáradok (egyébként a karomban érzem), elkezd lankadni... Van valami tippetek? Tapasztalatok?
2019. jún. 21. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
Hol érzel izomfájdalmat? Karodban? Egyébként egyszerű a magyarázat: valószínűleg szex közben más izmokat használsz, mint hétköznapi élet és sport közben. Attól, hogy tekersz pár kilométert, még a karod nem lesz erős.
2019. jún. 21. 17:43
 2/3 A kérdező kommentje:
#1 Erre gondolok én is. Valószínűleg a felső testem nincs edzésben. Igen, a karomban érzem.
2019. jún. 21. 18:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Talán a választott pozzal van gond.

"Egy részeg ember bemegy a kocsmába, és még inni akar. A kocsmáros már nem akarja kiszolgálni, de a férfi tovább erősködik.

- Jól van - mondja a kocsmáros - ha be tudod bizonyítani, hogy még nem vagy túl részeg, kiszolgállak. Nyomj le itt 10 fekvőtámaszt a pult előtt. Ha sikerül, kapsz inni.

Az ember nekiáll és elkezdi nyomni a fekvőtámaszokat.

Éppen akkor nyit be a kocsmába egy másik részeg, és gondolkozva megáll a szokatlan gyakorlatot végző úr előtt majd egy kis idő múlva megszólal:

- Hmm, sok mindent hallottam már, volt úgy, hogy valaki részeg volt, és ellopták a kabátját. Olyanról is hallottam, hogy valaki részeg volt, s ellopták a pénztárcáját. De hogy a nőt kilopták volna alóla, arról még nem hallottam."

2019. jún. 21. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!