Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok előfordult már hogy nem érdekelt?
Figyelt kérdés
..hogy a pasi rögtön el is élvez, de belétek kell hatoljon vagy bele kell hogy ülj rögtön mert annyira kívánod?
Mennyire gyakori ez?
2019. jún. 17. 14:15
1/6 anonim válasza:
Igen előfordult már, de persze az kellemetlen lett volna ha a pasi azonnal elélvez.
2/6 anonim válasza:
Nekem nagyon gyakran van ilyesmi. Pl leszopom a barátom és megkérdezi hova élvezzen, néha mondom hogy belem és akkor gyorsan még dugunk:D ( remelem jól értelmeztem a kérdést)18L
3/6 anonim válasza:
Volt igen, rohadtul kívántam, majd meghaltam, hogy megdugjon végre de végül be sem rakta csak hozzámért és utána amikor leszoptam szinte azonnal elment (gondolom nem merte berakni). Csalódas volt. Ha berakta volna csak egy pillanatra is én komolyan oda-vissza lettem volna, nagyon akartam.
4/6 A kérdező kommentje:
És ilyenkor nem zavart volna ha rögtön elélvez?
2019. jún. 17. 15:32
5/6 anonim válasza:
Első alkalommal esküszöm nem zavart volna, nagyon régen vártam már a szexre azzal a pasival. Utána megláttuk volna, hogy ez az izgulás miatt van vagy állandó jelenség. Ha utóbbi próbáltam volna segíteni abban, hogy ezt elnyújtsuk egy kicsit. Végül sosem lett 2. alkalom, szerintem égőnek érezte magát pedig abszolút nem éreztettem vele, sőt.
6/6 anonim válasza:
Nekem ujjazásnál mindig ez van, bár az esetek 99%-ában kiveszi jóval előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!