Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hátránya van annak ha még valaki nem szexelt?
Figyelt kérdés
22 vagyok, és még szűz.
(privátot ne írjátok fiúk mert én is az vagyok!)
2019. júl. 17. 11:16
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmilyen :)
(Egy tapasztalattal rendelkező 21 éves lány)
2/5 anonim válasza:
Azon kívûl, hogy kimaradt sok jóból semmi. De mindent be lehet pótolni
4/5 anonim válasza:
Az a hátránya hogy a normális fiatalságot megélő nővel találkozik az elítéli , mert azt gondolja mit csinált eddig a srác ? Valami baja lehet ha még nem volt csaja. És inkább elutasítja ezért.
5/5 anonim válasza:
Csupán annyi, hogy még nem szexelt, még nem élte át az azzal járó örömöket, izgalmakat, hatásokat, orgazmusokat és így tovább... De nem világvége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!