Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy férfival aki kb.6 éve nem szexelt (elmondása szerint). Mire számítsak?
Szerintem neki segítség nélkül is elég jó lesz, főleg ilyen hosszú szünet után.
Amire számíthatsz, hogy eleinte lehetséges, hogy hamar el fog menni, de ez sem törvényszerű.
Saját tapasztalat...
3 év kihagyás után az első alkalommal nem igazán sikerült. Sok türelem... Ne érezze, hogy muszáj teljesítenie! Engedd, hogy ő kívánjon meg téged. Nekem anno ezek segítettek...
Szerintem stresszes lesz, az se véletlen, hogy ennyit kihagyott. Mindenképpen én irányítanám a dolgokat a helyedben. Először cumiznám, egészen míg a számba élvez, ezt minden pasi szereti. Rögtön utána smaci pár percig, majd a úgy helyezkednék, hogy nyalni tudjon. Ez mehet bármeddig, én elég könnyen elmenyek így is, és addigra már biztosan oldódik is... Azután mindent bele! ;)
21/L
Ezt annyira jól leírtad, hogy kedvem lenne kipróbálni. Lennék csak kicsit fiatalabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!