Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Összejöttem egy férfival aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy férfival aki kb.6 éve nem szexelt (elmondása szerint). Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Lassan itt lesz az ideje a szexnek, ennyi idő után én már a falat kaparnám, nem tudom ő hogy bírta. Valahogy tudok segíteni neki,hogy jobb legyen az szex? Nektek milyen volt hosszú kihagyás után?

2019. júl. 13. 18:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
71%
Még nem tudom milyen lesz, 6.5 évnél tartok, novemberben lesz 7 éve... szerintem izgulni fogok, annak ellenére hogy 38 vagyok...
2019. júl. 13. 18:14
 2/13 Egyszerű srác ***** válasza:
87%

Szerintem neki segítség nélkül is elég jó lesz, főleg ilyen hosszú szünet után.

Amire számíthatsz, hogy eleinte lehetséges, hogy hamar el fog menni, de ez sem törvényszerű.

2019. júl. 13. 18:15
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem arra számíts, hogy első alkalommal nagyon hamar el fog élvezni.
2019. júl. 13. 18:18
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
Két három lökés után elsül.
2019. júl. 13. 18:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalat...

3 év kihagyás után az első alkalommal nem igazán sikerült. Sok türelem... Ne érezze, hogy muszáj teljesítenie! Engedd, hogy ő kívánjon meg téged. Nekem anno ezek segítettek...

2019. júl. 13. 18:29
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem stresszes lesz, az se véletlen, hogy ennyit kihagyott. Mindenképpen én irányítanám a dolgokat a helyedben. Először cumiznám, egészen míg a számba élvez, ezt minden pasi szereti. Rögtön utána smaci pár percig, majd a úgy helyezkednék, hogy nyalni tudjon. Ez mehet bármeddig, én elég könnyen elmenyek így is, és addigra már biztosan oldódik is... Azután mindent bele! ;)

21/L

2019. júl. 13. 18:34
 7/13 anonim ***** válasza:
60%
Miért olyan fontos dolog ez amikor úgy is együtt vagytok és többet fogtok szexelni.
2019. júl. 13. 18:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Mert ha az elsőnél felsül, lehet hogy nem is lesz második...
2019. júl. 13. 18:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem zavar ha nem a legjobb lesz az első, csak nem szeretném,ha ő rosszul élné meg és nem merne másodikat kezdeményezni vagy elmenne a kedve a szextől. (régebb óta ismerem és szeretem)
2019. júl. 13. 18:43
 10/13 anonim ***** válasza:

Ezt annyira jól leírtad, hogy kedvem lenne kipróbálni. Lennék csak kicsit fiatalabb...

2019. júl. 13. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!