Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám rávenni a pasimat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám rávenni a pasimat, hogy többet szexeljen velem?

Figyelt kérdés
Sokat dolgozik, mindig fáradt.. na de mégis?! 21/L

2019. júl. 17. 00:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én az asszonnyal vagyok így. Magátol nem kezd. Nem akar kurni. Elég bosszantó
2019. júl. 17. 08:03
 12/14 anonim ***** válasza:
főzzél neki finomat, küldj neki pajzán üzeneteket nap közben és úgy fog hazamenni munka után, hogy még le sem veszi a cipőjét, már a gatyáját fogja gombolni
2019. júl. 17. 08:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Sz@pd le reggel 😀 Igazából ez ellen semmit nem tudsz tenni. Velem is volt már ilyen, hogy én nagyon be voltam indulva ő pedig simán kibírta. Pedig teszem azt pénteken szexeltünk és én vasárnap is akartam... Pénteken viszont nagyot 😊 Felejthetetlen.. Bár nálam ez azért “normális” , kicsi nimfó van bennem szerintem 😂 L
2019. júl. 17. 09:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Fekete ginzenget tudom ajánlani, nálunk nagyon bevált, mondjuk nem olcsó.

De azóta naponta 2x akarja a párom a korábbi heti 1 helyett.

Gondolom férfiakra is hasonlóan hat.

2019. júl. 17. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!