Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti hogyan próbálnátok meg rávenni egy srácot, hogy a szemetek láttára szexeljen vagy legalább orálozzon egy másik sráccal?
Figyelt kérdés
#pénisz #biszexualitás #orális #kipróbálás #kiváncsiság #heteroszexualitás #kukkolás #farok #biszexuális
2019. márc. 24. 11:19
1/9 A kérdező kommentje:
Srácként kérdezem.
2019. márc. 24. 11:29
2/9 anonim válasza:
Mi párként keresünk.
Sok pasi azért, hogy puncit kapjon, mindenre rá lehet venni :) Tapasztalat.
3/9 anonim válasza:
Ha biszex a srác akkor könnyen meg lehet beszélni ilyet. Egy nyitottabb kapcsolatban meg pláne.
Viszont ha hetero a srác akkor lehetetlen.
Én személy szerint nem akarnék senkit rávenni ilyenre, megkerném aztán ha nem akkor nem.
4/9 anonim válasza:
Srác vagyok, de ha a pár női tagja kívánatos számomra és megkaphatnám, valószínű belemennék
5/9 anonim válasza:
Az oral resze izgat is. Egy csajjal egyutt szopni es smarolni a vegtermekkel a szankban.
Nem lehet rossz
6/9 anonim válasza:
5.
Megnyugtat, hogyn em csak én vagyok iylen "betegelméjű" :D.
Amúgy... ha heteró, akkor lehetetlen, de véleményem szerint a legtöbb srácban van valami minimális biszexualitás, vagy max kíváncsiság. Nem mindegyik olyan kemény gyerek, mint ahogy mutatja :).
7/9 anonim válasza:
Ha végzett a másik srác leápolásával, azt csinál velem, amit akar. :D
8/9 anonim válasza:
Nem kellett rávennie.Amikor felvetődött a hármas gondolata,mondta, hogy csak akkor, ha mindenki,mindenkivel.
9/9 anonim válasza:
Én srác vagyok, enyhe bi hajlammal, sajnos nem találtam még ilyen lányt, aki benne lenne ilyesmiben :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!