Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám rávenni a pasimat, hogy többet szexeljen velem?
Seems legit.
Komolyan, az ilyen trollkodások mire jók?
Ha nem elég, hozzám jöhetsz. Igaz, egy bő 20 kilóval kevesebb vagyok a 100-nál meg hát szégyenszemre 3 naponta mosok hajat és fene a pofámat, még szemüvegem sincs, de ha így is oké neked, akkor nekem is oké. Ha elfogadod, hogy mindig tiszta, selymes és dús a hajam, akkor én elfogadom, hogy a pasid mellől jársz át hozzám. De ha arra vágysz, tudok fel venni olyan ruhákat, amikben látszik az idejeszülni-hasam, meg ha akarod, nem mosok hajat 4-5 napig. De akkor te pedig legyél kedves nem szőrteleníteni az arcodon kívül sehol és ne fújd be parfümmel magad az ajtóm előtt.
Kicsit (hazudok, nagyon 😕) lusta vagyok amúgy, úgyhogy lehet eleinte kicsit sokszor leszek majd én hanyat fekve, de ígérem, hogy iparkodni fogok!
23L, aki igazából 24 meg lassan jó lenne, ha elérné az N titulust, de nah, ne akarjon sokat a szarka.
Szal,
24/L-usta/K-övér/Sz-épahaja
A 6-nak igaza van.
Én van mikor hónapokig sem kívánom a szexet, simán megvagyok nélküle és nem az idők folyamán változtam meg hanem ilyen típusú ember vagyok.
A szex is olyan mint a kávé valaki hármat iszik egy nap van aki kettőt és van aki egyet vagy egyáltalán nem izlik neki.
Én valahol az egy és az egyáltalán nem izlés között vagyok, ugyanis azt kell mondjam csalódtam is benne illetve egy nagy nyűg és idő pazarlás.
Nem vagyunk egyformák a pasid sem kíván annyira mint te őt.
F/41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!