Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexeltetek nem hétköznapi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexeltetek nem hétköznapi, különleges helyen, különleges szituációban?

Figyelt kérdés
Munkahelyen,(ABC bolt,nem tegnap volt:)göngyölegraktárban a boltvezető helyettes fiatalasszonnyal,kétgyerekes családanya volt.Fiatal eladó csajjal,a húsbontó hűtőkamrájában.A legkülönlegesebb szitu,főnököm házibulit rendezett,meghívta az egész brigádot.Éjfélre mindenki koki volt,én a feleségével a konyhában hancúroztam.:))))))))Fiatal,kezdő kereskedősegéd voltam.:))))))Szóval,ilyenekre gondoltam.
2019. júl. 16. 13:51
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Felvágás képpen írtad ki a kérdést és nem a válaszaink érdekelnek igaz?
2019. júl. 16. 13:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi ebben a felvágás?Azt sem tudod kivagyok,még ha személyesen "dicsekednék",talán megérteném.Egyébként a 80-as évek elején történt.Egyáltalán nem volt ritka,hogy hancúroztunk a kolléganőkkel.Akkor végeztem a kerisulit,ja és bocs,hogy imádtak a csajok,asszonyok.:))))))))))))
2019. júl. 16. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

:)))))))))))) --> ez minek ennyiszer?

amúgy én is inkább felvágást látok mint kérdést

2019. júl. 16. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Erdőben, kukoricásban.

De a legjobb amikor nyaralni voltunk barátnőmmel és a szüleivel. Konkrétan 1 szoba, konyha és fürdő volt az egész szállás.. pár nm. Nem volt egyszerű kibírni 1 hétig.

Amíg az ősök zuhanyoztak (max negyed óra), addig a konyhában mindig ment a gyors menet. Fiatalok voltunk, nem nagyon akarták, hogy együtt zuhanyozzunk (ráadásul a nyakunkon lógtak mindig). Megoldottuk máshogy :D

2019. júl. 16. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Játszótéren, üvegfalú lépcsőházban, hamburgeres pultnál
2019. júl. 16. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!