Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen miért baj anyámnak, ha találkozom valakivel?
Legfőbb churvaságnak tartják ezt,ha valaki nem házas, meg fiatal, meg majd meg kellene házasodni egyszer stb....
Mások hogyan csinálják... Annyira beteges volt, hogyha valakivel a suliból beszéltem valami tananyag miatt és fiú volt, ellopta a telefonomat és szobafogság volt, 20 elmúltam, Vagy nem enged a mai napig sehova, ahol férfi vagy fiú lehet. Vagy egyszer hívogatott 5 percenként, mert szerintem azt hitte lányokkal megyek grillpartira. 5 percenként ment a telefon, mert volt ott 2 fiú és azt hitte orgia lesz.
Vagy 16 évesen elvitt nőgyógyászhoz, mert el voltam egy nyári táborba és csoportképen fiúkat is látott és tuti terhes lettem, meg nfelcsináltattam magam.
Vicc. Meg "előbb az egyetemet fejezd be, meg nem mész sehova (mozi), mert az iskolán gondolkodj, ha valami másról beszélek, az iskolán kellene.... A nonszensz, hogy 100 %-ban ők erőltették rám is mikor nem ment elkezdtek verni stb. Otthagyni sem engedték, ezért hazudok ebben-abban.
Ha ez nem kamu, akkor nagyon sajnállak!
Rettenetes lehet. Gondolom anyudnak van valami lelki betegsége. Valami rossz dolog történhetett vele korábban. Apud is ilyen?
23 éves vagy felnőtt nő
Szépen elmész dolgozni ki veszel egy olcsó szobát és hajra felnőtt élet.
Nehezen hiszem hogy van ilyen szülő
Ha még igaz a sztori
Szüleid komoly mentális problémákkal küzdenek
Fel kell őket jelenteni vessék őket pszichológiai vizsgálat elé...
Amúgy
20-on evésen ne legyél már ennyire Élettelen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!