Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a terhesség alatt elfogadható hogy minden másnap van csak orális szex?
Terhesség alatt lecsökkent a libidom. Szinte nem is kívánom. Elmondtam a páromnak is. Váltig állítja hogy megérti és nem is erőlteti a szexet. Addig oké hogy a vaginalis szexet nem erőlteti de az orális szexet szerintem igen. Eddig mindennapos volt úgy hogy 0 kedvem és indíttatásom volt hozzá. Felvetettem neki, hogy minden másnap legyen de ne szóljon érte mindennap 50x hogy mikor csinálom meg. Engedem hogy a számba elvezzen de le nem nyelem. És annyi volt rá a válasz hogy nem fogja mondani de a minden másnap az neki nem jó mert az még belefér hogy 1-2 hetente 1x nem csinálom de az hogy minden másnap legyen csak az neki nem jó mert tul sok kihagyás. Azt is mondtam hogy varja meg hogy magamtól csináljam és légyen kicsit türelemmel mert ha sürget az nekem érzelmileg nem jó. De mindent meg tud magyarázni. Hogyan értessem meg vele dolgot? Válaszokat előre is köszönöm!
N
Hogy "mikor csinálod meg"? A szex nálatok házimunka?
Elképesztő hogy egy ilyen bunkó, önző embernek képes vagy gyereket szülni, aki még akkor sincs rád tekintettel amikor az ő gyerekét hordod a szíved alatt.
Terhesség előtt sose volt olyan, hogy valamiért kihagytatok pár napot? Olyan nincs, hogy most lett ilyen, de olyan se, hogy neked fel se tűnt, hogy minden nap szexelni kell vele, különben hisztizik.
Nem is ismeritek egymást ezek szerint.
Nálunk terhesség alatt egyáltalán nem volt orális szex, mármint a férjem nem kényeztettem így, csak ő engem. Olyan erős hányingerem volt, ami a terhesség végéig meg is maradt, hogy képtelen voltam rá. Hiába szeretem így kényeztetni egyébként.
A rendes szexet a doki hol engedte, hol egy-két hétig kerülni kellett. (Az elejèn és a végén.)
A férjem nem erőltetett semmit, neki ugyanis az a szex lényege, hogy nekem örömöt okozzon. Ha látná, hogy csak muszájból csinálom, ő mondaná, hogy ezt így ne. Nála hiúsági kérdés szerintem, hogy látja, milyen élvezetet tud okozni.
Bármilyen hihetetlen: ez a hozzáállás a férfi részéről a normális.
Azt pedig teljesen kizártnak tartom, hogy x év párkapcsolat alatt sose vetted észre, hogy a párod egy önző gyökér, akinek két nap alatt agyára megy a ghe(i.
Fogsz te még szopni mellette így is, meg úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!