Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a terhesség alatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a terhesség alatt elfogadható hogy minden másnap van csak orális szex?

Figyelt kérdés

Terhesség alatt lecsökkent a libidom. Szinte nem is kívánom. Elmondtam a páromnak is. Váltig állítja hogy megérti és nem is erőlteti a szexet. Addig oké hogy a vaginalis szexet nem erőlteti de az orális szexet szerintem igen. Eddig mindennapos volt úgy hogy 0 kedvem és indíttatásom volt hozzá. Felvetettem neki, hogy minden másnap legyen de ne szóljon érte mindennap 50x hogy mikor csinálom meg. Engedem hogy a számba elvezzen de le nem nyelem. És annyi volt rá a válasz hogy nem fogja mondani de a minden másnap az neki nem jó mert az még belefér hogy 1-2 hetente 1x nem csinálom de az hogy minden másnap legyen csak az neki nem jó mert tul sok kihagyás. Azt is mondtam hogy varja meg hogy magamtól csináljam és légyen kicsit türelemmel mert ha sürget az nekem érzelmileg nem jó. De mindent meg tud magyarázni. Hogyan értessem meg vele dolgot? Válaszokat előre is köszönöm!

N

2019. júl. 15. 17:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Érti ő, csak lesz.arja. Neki fontosabb, hogy naponta le legyen cidázva, mint a te érzelmeid. Az se érdekli, ha neked ez nem hogy élvezetet nem okoz, de megutálod.

Aztán mi lesz vele, ha szülés után a baba mellett heti egyszer tudtok bármilyen szexet összehozni? Ku.rvázni fog?

Te is jól megnézted, hogy kinek szülsz.

2019. júl. 15. 17:53
 2/15 anonim ***** válasza:
36%
Gondolom román a pali.
2019. júl. 15. 17:54
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
2-es miért? Hogy jön ide a származás?
2019. júl. 15. 18:01
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Csökkentsd le heti 2-re. Ha nincs hozzá akkor ne csináld egyáltalán.
2019. júl. 15. 18:04
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Csinálja magának. Én őt is megértem, mert nekem nőként hatalmas a libidóm, de szerintem alapvető emberi dolog, hogy semmit ne erőltessünk a másikra és értsük meg, hogy problémája van. Pláne, ha arról a nőről beszélünk, aki gyereket fog neki szülni. Bár ha engem kérdezel, szerintem rossz pasinak szülsz gyereket. Ha ennyire csak magával foglalkozik, akkor várható, hogy a gyerek körül is majd mindent neked kell megcsinálni, mert ő akkor is magával fog foglalkozni.
2019. júl. 15. 18:12
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
Mit tesz veled, ha nem kapja meg a napi adagját? Ha bánt, akkor spuri el tőle jó messze.
2019. júl. 15. 18:32
 7/15 anonim ***** válasza:
85%

A szex nem kötelesség.

Nem olyan, mint a házi feladat, hogy beírást kapsz, ha nem teljesíted.

Nem kell bekezdéseken keresztül kiöntened a lelked, hogy miért nincs kedved leszopni a párodat, és ha ő ezt érezteti veled, akkor sajnálom hogy ezt kell mondanom, de nem biztos, hogy jó kapcsolatba szülöd a gyereked.

Mondd meg neki hogy nőjön fel, és vegye észre, hogy az ő élvezete nem éri meg, hogy neked (vagy bárki másnak) kellemetlenséggel járjon.

2019. júl. 15. 18:45
 8/15 Ibiza2019 ***** válasza:
0%
A következő posztod pár honap múlva..vajon megcsal a pasim ? Nem akar tőlem semmit .. nektek semmi nem jó....
2019. júl. 15. 18:49
 9/15 anonim ***** válasza:
57%

#8:

Nem, a következő poszt az lesz, hogy már x hónapos a gyerek, de még mindig fáj a szex, mi lehet az oka.

2019. júl. 15. 19:06
 10/15 anonim ***** válasza:

Ahogy a fentebb hozzászólók is jelezték - nem a legjobb partnert választottad a gyerked apjának. Önző, követelőző, nem érdekli (gondolom más dolgokban sem) hogy te mit gondolsz, érzel.

Ha meg akarod menteni a kapcsolatot akkor három dolgot tehetsz: vagy kiállsz magadért (a sex nem "jár" alanyi jogon), vagy felkerestek közösen egy terapot, vagy... - tudod mi lesz a történet vége, de inkább tedd mintsem élj boldogtalanul le egy életet.

2019. júl. 15. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!