Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem fogják soha őszintén beismerni, hogy minél nagyobb egy pénisz annál jobb, ha tudja is az illető használni és ügyes/figyelmes?
Figyelt kérdés
Nemrég beszéltem privátban egy lánnyal, aki egy másik kérdésemmel kapcsolatban elmondta, hogy a pasijának 20 cm-es és egyszerűen imádja (azt mondta, hogy még csipkelődni is szokott, hogy lehetne nagyobb). És több más lánnyal is beszélgettem erről a témáról és mindenki azt állítja, hogy csak akkor gond a méret, ha ész nélkül csinálja az illető és béna, amúgy ha megvan a figyelem és ügyesség, akkor a 18 centiméter bőven szükséges a jó szexhez és simán lehet nagyobb is, mert kellő izgalom után simán belefér a tökéletes szexbe.2019. júl. 15. 13:06
21/27 anonim válasza:
Egy dolgot jegyezz meg kedves kérdező, a pénisz és a vagina "illeszkedése" nem olyan mint a láb és a cipő illeszkedése. Első esetben jóval nagyobbak a tűréshatárok le és felfelé egyaránt.
22/27 anonim válasza:
A kettő között k urvára nincs összefüggés. Minimum akkora baromság ilyet mondani, mint ha azt mondanád, hogy azok, akiknek drágább kocsijuk van, garantáltan jobb sofőrök is.
Nem.
Véleménye meg had legyen már a nőknek....
Az elmondasod alapján még csak nem is azt mondták az ismerőseid, hogy akinek nagy farka van, az rosszul is használja; azt mondták, hogy szeretik a nagy farkat, HA az jól van használva, ami 100‰ig jogos.
23/27 A kérdező kommentje:
"azt mondták, hogy szeretik a nagy farkat, HA az jól van használva, ami 100‰ig jogos"
Jesszusom!! Szerinted én mi a fenét írtam le a kérdés címében??? Pont ugyanezt! Szövegértés egyes. A nagy, de béna farkat jóhogy nem szereti egy csaj sem, ez természetes, de nem is ezt írtam a kérdésben.
2019. júl. 15. 14:53
24/27 anonim válasza:
Nagyobb=jobb! Ez bizonyított dolog!
25/27 anonim válasza:
Jesszus. Nekem már a 18 cm is fájt, pedig az exem mindig óvatos volt velem és odafigyelt rám. Nem minden nőnek jó a nagy. 18l
26/27 anonim válasza:
Komolyan sajnállak téged kérdező. Elég rossz életed lehet, hogy egy csajjal a barátja farkáról beszélgetsz. Komolyan szomorú.
27/27 anonim válasza:
Csak, hogy idézzek egy jó felbuffenésüket, amit egy elit szórakozóhelyen hallottam.. Nem számít a méret, csak kicsi ne legyen. Van egy határméret ami egyszerűen élvezhetetlen a számukra, ez a 12-13cm kicsi és kb 3,5cm vékony selejt típus, amivel pl én is meg vagyok átkozva. Viszont hozzá kell tenni, hogy egy jó áltagos 15-16cm/4,5cm-es mérettel a nők nagy részénél nem lenne gond. Amúgy a figyelmesség és jó nyelv-ujj technikai semmit sem számít nekik, kell nekik a látvány amitől beindulnak és erre a kisfarok az biztos,hogy nem lesz sosem képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!