Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem fogják soha őszintén beismerni, hogy minél nagyobb egy pénisz annál jobb, ha tudja is az illető használni és ügyes/figyelmes?
Igen ez így van! De hazudnak úgy is!
Ha kellően fel van izgatva, egy 19-21 cm pedig simán kell a legtöbbnek!
Minek ismernénk be? A mellek nem játszanak szerepet a másik szexuális kelégítésében, nincs olyan szerepe amitől azt az erzést adja “hogy”, egy mell, egy mell, nem befolyásolja az aktus mibenlétét!
Hülye példa volt!
Az hogy találkoztál ilyen nővel nem jelenti hogy mind olyan...ezek a hülye általánosítások....
Amúgy ülj le egyes biosz, mert a g pont centikre van a bejárattól (nekem a fél ujjam kell hogy elérjem), nem pedig 20 centire...akkor már inkáb számít a vastagság. Mikor érjük már fel ésszel hogy igen, van akinek nagyobb az igénye, viszont van olyan aki ujjnyi szűk (még felizgulva is, pl én), es az utolsó vágya a karóbahúzás.
Egyébként senki nem mondja hogy "nekem 15 centi kell" vagy éppen 14, vagy 20. Mindenkinek van egy hossz és vastagságbeli tartomány amivel élvezi a szexet, és van egy ideális is. Nőben és férfiban is vannak extrém nagy/kicsi méretek, pont annyi amennyi a másik nemből...a természet okos, egymásra szabja az igényeket.
Nekem fájna a 20 centi. Nem tagadom, szép látvány, de bele már nem szívesen ülnék. Es ezt a méret mizériát hagyjuk már, nem a f#szod hanem a szexuális kultúrád tesz jó partnerré...
#8: Ezaz. Elég az "átlagos" (ami tudjuk mit jelent valójában), de azért kellemes ha picit feszít/kitölt stb. És ez a vastagság duma is nevetséges... Mintha nem ugyanolyan dolog lenne, mint a hossz, vagyis ugyanúgy nem lehet rajta változtatni.
Aki pedig azzal érvel, hogy mindenkinek megvan a saját "hozzáillő" párja az ne várja el tőlem, hogy addig "próbálgassam" a nőket, amíg megfelel valamelyiknek mikor alapból egy szimpla kapcsolat is nehezen jön össze, nemhogy még pénisz-vagina páros alapján válogatnom kelljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!