Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért nem fogják soha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem fogják soha őszintén beismerni, hogy minél nagyobb egy pénisz annál jobb, ha tudja is az illető használni és ügyes/figyelmes?

Figyelt kérdés
Nemrég beszéltem privátban egy lánnyal, aki egy másik kérdésemmel kapcsolatban elmondta, hogy a pasijának 20 cm-es és egyszerűen imádja (azt mondta, hogy még csipkelődni is szokott, hogy lehetne nagyobb). És több más lánnyal is beszélgettem erről a témáról és mindenki azt állítja, hogy csak akkor gond a méret, ha ész nélkül csinálja az illető és béna, amúgy ha megvan a figyelem és ügyesség, akkor a 18 centiméter bőven szükséges a jó szexhez és simán lehet nagyobb is, mert kellő izgalom után simán belefér a tökéletes szexbe.

2019. júl. 15. 13:06
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
7%

“Ezaz. Elég az "átlagos" (ami tudjuk mit jelent valójában), de azért kellemes ha picit feszít/kitölt stb. ”

Ezen van a lényeg! Bizony!

Csak a legtöbb az álszent, nem vallja be!

2019. júl. 15. 13:28
 12/27 anonim ***** válasza:
90%

Mert ez nem így van

Előző barátnőm kellemetlennek találta a méretemet, a mostani szereti

Nem ugyanolyanok az emberek

19/F

2019. júl. 15. 13:31
 13/27 anonim ***** válasza:
10%
Egy biztos: becsipett lánytársaságokban kedvenc poénforras valamelyikük “kispötsű” exe, akkorakat semmi mason nem tudnak röhögni, mint ezen. Visitozni pedig a nagyfarku egyejszakas vagy titkos szeretős sztorikon szoktak. Ez mindig így van, sosem fordítva.
2019. júl. 15. 13:37
 14/27 anonim ***** válasza:
31%
hajjaj a vékonypéniszű rém megint kezdi:D
2019. júl. 15. 13:37
 15/27 anonim ***** válasza:
73%

Én szeretem a nagyot, de csomó barátnőm van, akik nem, erre mit mondasz?

20L

2019. júl. 15. 13:40
 16/27 anonim ***** válasza:
75%
#15 nek igaza van , en is nagyobbat kedvelrm de barati korunkbol joparan vannak akik nem birjak a nagyok
2019. júl. 15. 13:49
 17/27 anonim ***** válasza:
11%
Hány nővel beszéltél? Én tudom, hogy mit szerte a testem és tudom, hogy nekem a nagyobb a jó és volt rá példa, hogy randizgattam valakivel, lekerült a ruha, felállva láttam és nem! Nem lett belőle szex. Nekem fontos a méret. Ill. sok nő mit mond? Ő nem képes elmenni punciba... ő ezt kajak elhiszi. lehet a méret miatt van. igen, fontos a nagy faro.
2019. júl. 15. 14:03
 18/27 anonim ***** válasza:
43%
Utolsó! Neked prosztatád van! Nők véleményére vagyunk kíváncsiak, nem is értem, homokosok miert írnak bármit egy ilyen kérdés kapcsán?
2019. júl. 15. 14:11
 19/27 anonim ***** válasza:
87%

Exemnek 20+ mérete volt, soha nem volt vele hüvelyi orgazmusom.

A mostani barátomnak 16-17 körül van és mindig van hüvelyi orgazmusom vele.

2019. júl. 15. 14:13
 20/27 Bummer ***** válasza:
55%

A legtöbb nőnek egy intervallumon belül mindegy mekkora csak az összkép számít, hogy milyen a kisugárzás, a tudás. Ám ha minden klappol akkor ha már valami számít, az az esztétika. A forma, a szín, eres vagy sem, stb. És a többségnek ha már méret akkor vastagság arányos hosszal ami bejön. Az esztétikus és mindenre jó.

Egy 18-20 centis ceruza keveseket hoz lázba mint mondjuk egy 15-17 hosszú vaskos eres.

2019. júl. 15. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!