Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi megsimította a vállam/kezem amikor kiment a szobából, és mosolygott, akkor szexuálisan vonzónak tart?
Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 17:18
3/10 A kérdező kommentje:
Elso nagyon poenos :D Csak parszor talalkoztunk
2019. júl. 14. 17:20
5/10 anonim válasza:
Elso vagyok: Koszonom,koszonom en mar csak ilyen vagyok :D
Dehogy a kerdesre is valaszoljak...Nem egyertelmu?? :D
valoszinu baromi jo csaj vagy! :D
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem ennyire nem egyertelmu, de nem vagyok valami tapasztalt :D De jol esett persze, mert nekem o bejon.
2019. júl. 14. 17:29
7/10 anonim válasza:
Egy férfi csak azt a nőt érinti meg, mosolyog rá, flörtöl vele stb, akivel többet is el tudna képzelni. Ha nem jön be neki, hidd el nem fog hozzáérni de még csak ránézni se. :)
8/10 anonim válasza:
Ha párszor taliztatok már, és mindig keresi az alkalmat h megérintsen akkor nyilván vonzónak tart és szexelni akar veled.
L
9/10 Bummer válasza:
Ha egy "férfi" már test kontaktust keres egy nővel az azt jelenti hogy vonzódik. Ha vállat, kezet, csípőt, hátat érint egy pillanatra az azt jelenti hogy akar valamit, de "húz" picit, jelet ad, jelet keres.
Általában ezt azért tapasztaltabb, érettebb korúak használják.
Fiatalabbaknál nem tudom.
10/10 anonim válasza:
Azt szerette volna, ha felállsz, és utána mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!