Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen férfi miért hív fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen férfi miért hív fel magához?

Figyelt kérdés

Elég csinos nőnek mondanak, elég közkedvelt vagyok úgy érzem a férfiak körében, volt hogy utánam is néztek az utcán

Felmentem tinderre hogy valami jjó pasit megismerje, de elég bénák voltak ott az emberek, húzogattam összevissza és véletlenül bejelöltem egy csávót egyébként nem húztam volna jobbra véletlen volt, viszont nagyon vicces eredeti szövege volt és baromi jól el lehetett vele beszélgetni. Szóval így kezdett bejönni aztán fel is hívott magához, találkoztunk és végül élőben is bejött és fel is mentem hozzá. Ott volt csók meg tapi, amikor egyszer csak mondta hogy várjak egy kicsit, valamit meg kell néznie és leült a géphez valami idióta online játékhoz, én ott vártam vagy 20 perce rá, ő meg csak ott nyomta azt az idióta játékot. Aztán persze elegem lett és el is jöttem.

2019. júl. 13. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
64%
Mert ő sem normális. F
2019. júl. 13. 17:01
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
lol mekkora kamu
2019. júl. 13. 17:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
biztos azt várta letérdelsz, és amíg ő nyomja, addig be cuppogsz
2019. júl. 13. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Ha ez a történet igaz,akkor ez a pasi egy lúzer.
2019. júl. 13. 17:02
 5/8 StevenUp ***** válasza:
92%
Ez egy elég tré lejáratókampány a kockáknak...
2019. júl. 13. 17:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát szerintem is lúzerség de azt nem értem hogy ilyen az miért hív fel vagy nem értem az egészet...
2019. júl. 13. 17:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem fogok tinderezni mert nem, de hol vannak ilyen nők? Tuti hogy félt hogy tud-e teljesíteni ez a "vadászat jobb mint a zsákmány" tipikus esete.. Volt már hogy egy nővel kettesben voltunk és kész voltam lelkileg és én bizony mondtam neki hogy ok símogassuk egymást lehet hogy többre nem vagyok képes de bújjon hozzám mert az nagyon jó.. Nem is akadt ki csak beszélni kell egymással.
2019. júl. 13. 17:11
 8/8 anonim ***** válasza:
70%
Ezt a kamut 🤣😑
2019. júl. 13. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!