Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy szellemi fogyatékos férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szellemi fogyatékos férfi vagy fiú élhet szexuális életet egészséges nővel, vagy csak egy másik fogyatékossal?

Figyelt kérdés
Például nekem is baj van az agyammal,viszont a szép nők után ugyanúgy megfordulok én is az utcán mint bárki más.És le is feküdnék velük szívesen.Ez bekövetkezhet,vagy ha nem vagyok normális ne is álmodjak erről?
2019. júl. 14. 00:46
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem arra gondolok,hogy járnának,hanem hogy pl.egy egyéjszakás kalandba benne lennének a nők egy fogyatékossal?
2019. júl. 14. 00:56
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

Ez attól függ, milyen mértékű a fogyatékosság. A szellemi fogyatékos kifejezésről nekem azok jutnak eszembe akik olyan szinten vannak mint egy óvodáskorú gyerek, akiket életük végéig el kell látnia valakinek, mert önálló életre képtelenek. Nyilván egy olyan emberrel nem jönne össze egy nő sem még egyéjszakásra sem, de nem azért mert bármi gond lenne velük, egyszerűen azért, mert ők olyan szinten vannak mint egy kisgyerek, nem is lenne erkölcsös.

Nem írtad hogy neked konkrétan milyen baj van az agyaddal, de az írásod alapján nem tűnsz fogyatékosnak.

2019. júl. 14. 01:02
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Ha cselekvősképességet kizáró gondokság alatt áll az egyik személy akkor büntetendő cselekmény, ha a másik fél nem.

Ne az utcán elhaladó szép nők után ácsingózz - a többségét Mr. Universe se szedné fel az utcáról "lefütyülve", hanem azok után akik pozitív visszajelzést adnak és személyesen is ismersz.

2019. júl. 14. 01:50
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Láttam valamelyik héten youtube-on egy interjút, amiben egy teljesen egészséges (és nagyon szép!) nő egy láthatóan fogyatékos (azt hiszem az agya teljesen tiszta volt, csak kerekesszékben volt, a teste sem volt fejlett, illetve nehezen ejtette ki a szavakat) férfival van együtt és boldogak. Nem tudom már a címét sajnos, valahogy biztos rá lehet keresni.

Szóval persze, te is találhatsz magadnak valakit, nem kell feladni. De inkább ismerősök közül, mert az idegenek nem tudhatják, hogy mennyire vagy cselekvő és gondolkozóképes.

2019. júl. 14. 08:01
 5/9 anonim ***** válasza:
11%
Ilyen esetben szokott előfordulni az anya-fia szex.
2019. júl. 14. 08:14
 6/9 anonim ***** válasza:
39%
Ötös, undorító és beképzelt vagy! Egyrészt inkább úgy fogalmaznék hogy értelmi fogyatékos mert a szellemi az már ma nem használatos.. Nyilván sok sok betegség vagy más eredményezheti ezt az állapotot, és attól is függ hogy a nőnek mire van szüksége.. Ha az értelmi fogyatékos pasi mondjuk jó az ágyban vagy külsőre jól néz ki, akkor miért ne jöhetne össze egy ilyen kaland? Én szurkolok neked és próbálkozz csak ne törj össze a kudarcok alatt. Akit a hosszabb sztori nem érdekel ne olvasson tovább, de egy kis történet: Ahogy említettem én is fogyi vagyok mert vaksi.. Átlagos vagyok, külsőre szóval esetleg a stílussal vagy dumával lehet esélyem.. Nyilván az hogy ki a jó csaj nekem nem az alakot hanem a kisugárzást, illatot stb jelent. Na, ülök a törzshelyemen, egy sör és valami kaja mellett, gondolkozva az élet dolgairól szingli ként. Odajön egy nő, le ül szemben hogy szabad-e a hely mert nem akar zavarni.. Elkezdtünk beszélgetni mert érdekelte hogy hogy képzik a segítő kutyát stb.. Nem nyomultam rá mondjuk csupán kíváncsiságból azt megkérdeztem tőle hogy mivel nyilván nem fogom letapizni milyen a külseje, meg is értette a helyzetet és elmondta.. Aztán oda ült mellém, nagyon nem érintkeztünk de oda ült közelebb, csak sajnos nekem kis időre el kellett mennem és megkérdeztem hogy itt lesz-e még mert folytatnám a beszélgetést.. Mondta hogy itt lesz de akkor már nem ér rá mert jön a barátnője,.. Mondom nem baj legalább őt is megismerem, erre ő de hát ez a lány nagyon féltékeny mert ők egy pár.. Szóval ez volt az a pont hogy bár nem terveztem de kikértem egy felest.. Még egy gondolat a kérdezőnek, igen össze jöhet egy csinos nővel a dolog de hogy szépen fogalmazzam meg mindenkinek olyan ligában kell keresgélni amilyenben ő is játszik, mert lehet hogy össze jön az ember akár egyéjszakásra és a nő úgy megbántja hogy többet árt mint használ..
2019. júl. 14. 10:19
 7/9 jdfGabrella ***** válasza:
0%
Kérlek szépen ne szandált a fogyatékos szót!
2019. júl. 14. 10:51
 8/9 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nincs baj a fogyatékos szóval, nem jobb a fogyatékkal élő sem. A kihívással küzdő és a hátrányos helyzetű kifejezések idegenek a magyar nyelvtől, tükörfordítások, ráadásul mindkettő két szó, ami az eredetiben egy.

Mint azt már megválaszolták, az értelmi fogyatékosság foka meghatározó. Lehet valaki önálló életvitelre képtelen, ugyanakkor emocionálisan rendben lévő, az itteni kérdezők között simán elmenne. És persze a testi funkciói neki is működnek. A hasonlóak közül szoktak párt találni, és az életük a problémákat tekintve alig különbözik az épekétől.

Én is azt gondolom, hogy a kérdés elméleti, a fogalmazás nem utal ért.fogy.-ra, a helyesírás is átlagosan helyes (vesszőhibák), ráadásul elterjedt internetes manírral (a központozás kiváltja a szóközt).

2019. júl. 14. 11:40
 9/9 anonim ***** válasza:
39%
Újra a hatos,, de ígérem igyekszem röviden.. "A dallam adja a zenét", tehát ha egy tudatlan egyszerű ember nekem azt mondja hogy világtalan, nem szólok semmit, de ha egy prof, akkor jelzem hogy ezt nem így kellene. Voltam én már segítséggel élő, kihívásokkal küszködő, nagyon keveset látó, na igen, ha jó a party akkor utána valóban segítséggel élő vagyok.. Mondjuk ha valaki értelmileg fogyatékos akkor lehet hogy könnyebben vállhat áldozattá, mert kérdező vigyázz azért lehet hogy egy bombázó igent mond és utána az ujja köré csavar. Egyszer réges rég odajött hozzám az utcán egy lány de minden nap amikor mentem munkába, kedves volt, nem is gondoltam hogy még mi lesz, de egyszer a lakásom előtt várt, nyilván nem agymunka kilesni hogy hol lakik az ember ha nem látja hogy követik. Feljött, beszélgettünk és elkezdett közeledni, és véletlen egy kérdés nyomán kiderült hogy egy speciális iskolába jár és valószínűleg nem úgy fejlődött ahogy kellett volna. Én akkor mondtam meg neki hogy haverok lehetünk max és akkor folytatódhat a történet ha tisztázzuk hogy ő akkor mennyit is ért a dologból én nem akarom senki fogyatékosságát kihasználni.
2019. júl. 14. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!