Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagy bunkóság az első randi végén kézi levezetést kérni a szimpatikus hölgyeménytől?
Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 15:23
21/34 anonim válasza:
Szerinted.Szerintem meg nincs az,hogy ez nem az a korosztály.Bunkó vagy,és kész.De próbáld ki.
22/34 anonim válasza:
Velem az első, egyben az utolsó randid lenne.
23/34 anonim válasza:
Én már csak arra vagyok kíváncsi hogy ezt hogy kérdeznéd meg a csajtól. "Figyu,kivernéd nekem?" vagy mi? LOL
24/34 anonim válasza:
Ha ez kortól függ, akkor pl a nagymamámmal a bemutatkozás után már egyből jöhet a szex?
26/34 anonim válasza:
Hát én 32 vagyok, mégsem szaladok az ágyba, mert én ilyen ember vagyok. Nem a kortól függ, mert mindig ilyen voltam, most már ilyen is maradok.
De szerintem kérd meg, legyen tisztában vele, kivel van dolga.
27/34 anonim válasza:
#20! De nem is az a korosztály aki az első randin kiveri neked!
28/34 anonim válasza:
És te utána kinyalod legalább?Amúgy,ha egymásra gerjedtek,akkor lehet rendes szex is.Ha így megkerdeznél a randi végén,biztos nem szépet válaszolnék,pedig nem vagyok egy szent közel se.
30/34 anonim válasza:
Egyáltalán nem bunkóság. Hadd tudja meg idejében, hogy milyen is vagy valójában, ne alakoskodjál. Ha neked ez a norma, akkor add magad, aztán ő eldönti, hogy neki ez kell, vagy sem (nekem tutira nem kellene), ha meg jó vagy neki így, akkor meg éltek boldogan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!