Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen az, ha egy csajnak van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az, ha egy csajnak van szexuális kisugárzása? Ez mit jelent, mire mondják?

Figyelt kérdés
2019. júl. 14. 14:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Bocsi csak azért kommentelek mert ez engem is érdekel :D
2019. júl. 14. 14:25
 2/11 Egyszerű srác ***** válasza:
93%

Amikor úgy vonzza egy férfi tekintetét, hogy azt nem első sorban a megjelenésével teszi. Sok apró dologból épül fel, a tartásából, abból ahogyan mozog, a pillantásából, a megnyílvánulásából. Amikor látszik, hogy tisztában van a nőiességével, elfogadja ezt és képes kisugározni a környezetére.

Erre épül rá a megjelenés, ruházat, frizura és tásai..

2019. júl. 14. 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Ezt nehéz megfogalmazni, de én akkor mondom ezt, hogy szexuális a kisugárzása amikor nem kihívó tehát nem r...ncos az öltözködése sem a viselkedése, de magabiztos, nem visszafogott és látszik rajta, hogy tisztában van önmagával. Ettől nagyon szexi egy nő, és van benne valami ösztönösen vonzó. Lehet, hogy te nem erre gondoltál a kérdés kapcsán, akkor bocs.
2019. júl. 14. 14:37
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Magabiztos. árad belőle a szexuális vágy, és hogy meg is kapja amit akar.

Az emberek szemébe merészen néz, és nem kapja el a tekintetét.

2019. júl. 14. 14:38
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
Akin látszik, hogy megéli a nőiességét.
2019. júl. 14. 14:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez ugyanaz mint a férfinek sármja van.
2019. júl. 14. 14:55
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Érdekes amiket leírtak itt. Egyik sem igaz rám, ritkán szoktam szembe nézni, kivágott felsőt hordok, hogy látszódjon valami a dekolból, de inkább fiús (vagy inkább sportos) a stílusom mint nőies, nem festem magam, nem vagyok bőbeszédű magát eladó, inkább csak társaságban vagyok nyitott, vicces, de mégis 4 pasi is megjegyezte már hogy van szexuális kisugárzásom. Szóval szerintem ez inkább összhatás kérdése, hogy milyen illatod van és kivel mennyire vagy egy hullámon.
2019. júl. 14. 15:00
 8/11 Egyszerű srác ***** válasza:
#7 Az általad felsoroltak is simán hordozhatnak magukban ilyen kisugárzást, a lényeg, hogy ha jóban vagy magaddal és jól érzed magad a bőrödben, önmagad tudsz lenni, az már nagyon sokat számít.
2019. júl. 14. 15:12
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Így mondják szépen azt, hogy baxnivaló.
2019. júl. 14. 15:40
 10/11 anonim ***** válasza:
93%
Egy biztos: nem egyenlő a ribis viselkedéssel. Sőt, általában a visszafogott, távolságtartó, és egy kicsit talán szegyellos lányoknak a legbrutálisabb a szexuális vonzereje.
2019. júl. 14. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!