Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szoktátok érezni ha egy nőnek erős szexuális kisugárzása van?
Hogyan jellemeznétek?
Éreztetek már egy nőn ilyet?
idegen nő, vagy barátnő inkább?
vannak olyanok akiknek van, de azok inkább olyan kis huncut módon voltak árulkodóak
külsőre is van, de főleg a megjegyzés, vagy viselkedés volt ami ezt sugallta
Amúgy ebben van valami. Én jó külsővel csak akkor veszek észre női felhívásokat, hogy az már nagyon direkt. Én ilyen finom jeleket nem észlelek, bár én nem is figyeltem és kerestem soha. Szóval nyugodtan lehet mondani rólam, hogy én nem értek ilyen szempontból hozzá, de nem is nagyon izgatott, hogy nem.
Viszont a kérdésre pedig csak egy-két példa jut eszembe. És nem feltétlen általában lehetett olyan az aktuális lány, sőt, mondták is, hogy amúgy azért nem ilyen. De most ami eszembe jut az múltkor egy lány, akinek jelzéseit még én is észrevettem. Bár simán lehet, hogy voltak korábbiak, csak én azokat nem vettem. De mikor már kb. lapdancet nyomat, meg a vállamat masszírozza ok nélkül, az még nekem is leesik:D Most nem csak az ilyenek miatt, ráadásul ennyiből mindenki azt hinné, hogy valami könnyűvérű lány, hanem egyszerűn valami nagyon durva vibrálás volt. Magamban is éreztem, hogy valamiért hirtelen elemi erővel tör rám a vonzalom és irányából is ez volt.
Csap épp rosszkor. Éppen ment egy nagy válság, meg szenvedés az ex-barátnőmmel. A végén kénytelen is voltam mondani rá valamit, hogy miért nem viszonozom a közeledését. Bár kb. some kind of telephaty volt, mert ő magától is vágta, hogy mi a helyzet. Valahogy olvasott bennem, hátborzongató volt és kicsit zavarba ejtő és kínos is az egész helyzet. Ugyanakkor felvillanyozó is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!