Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuk megtippelk, vagy meg is mérik a farkukat, hogy mekkora?
Én megmértem.
11cm
Mert tudni akartam mekkora. :)
Én megmértem, mert tudni akartam, hogy a 13/3,8 cm (hossz/átmérő) - esetleg érdemben - nem kisebb, mint az átlag. Szerencsére nem kisebb: [link]
#2: "Szerintem nagyon gáz" Ha valaki úgy gondolkozik, mint te. Ne mondd nekem, hogy ti nők nem méritek egymáséhoz a melleteket! Ott csak annyival egyszerűbb a dolog, hogy jól látszik. Sokak számára megnyugtató, ha kiderül, nem kisebb, mint az átlag.
"Nem tök mindegy?" Nem, mert tudni akarjuk, ha a csaj lehurrogja, hogy kicsi, stb., akkor vagy sok nagy phasszal találkozott vagy csak bántani akar. Esetleg tényleg kicsi a számára.
"Elég annyi hogy nagy közepes vagy kicsi" Elvileg elég lenne. Vonatkoztasd ezt a melledre. Ja, az 20 m-ről látszik, ez nem. Ezért kell mérni. A hetero pasik elég keveset nézegetik a másik pocsét az öltözőben.
#3: "Miert akarjàk tudni számokban ??" A valós átlagos szemmértékkel vessem össze?!?! Na ne már! "nem latjak,hogy nagy,vagy kicsi" Miből látnánk?
#4: "A csajnak elég legyen az a fontos." Igen, de amíg ide eljutunk (kimondja, lihegi, nyögi), kell némi megerősítés.
Segglyuktól mérve, természetesen,
Nos, ez kb ugyanarra jó, mint mikor az ember fizetéséről beszélgetünk.
Van, akinek ez a fontos...hogy tudja, hogy ő de nagy fiú.
Meg aztán, ha épp prostihoz mész, és azt mondja, hogy méretfüggő popsi van, csak kell mondani valamit...
Az ellenőrizhetetlen, névtelen fórum nagyzolásra csábítja azokat, akik a "rendes" életükben nem tudnak kitűnni, érvényesülni. Itt kimondják, ami a vágyálmuk, és legfőképpen arra törekszenek, hogy másokban okozzanak kisebbrendűségi érzéseket, hadd érezze mindenki, amit a posztoló, kommentelő érez a mindennapjaiban.
Szerintem minden fiú megméri, legalább egyszer. A normális lelkületűek tudomásul veszik, és hamarosan megerősítést is nyernek, hogy alkalmas a feladatára. Ők -elolvasván a 22-24/5,5-6,5 centis méreteket- a helyén kezekik a dolgot: mosolyognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!