Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lány létemre vonzhatnak az idősebb pasik?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, és azt vettem észre, hogy az idősebb pasik szexuálisan jobban vonzanak mint a kortársaim. Persze a kortársaim is vonzanak, szexuálisan is, plusz kapcsolatot csak velük tudnék elképzelni, de egy eseményen észrevettem, hogy inkább a helyes 30+-os pasikat nézem meg szexuális szempontból.
Lehet az, hogy szűz létemre már így kialakult hogy bejönnek az idősebbek, holott még fiatalabbal is csak max 3x voltam, és abban sem volt szex? Vagy lehet hogy csak kíváncsi vagyok miben tud többet nyújtani egy idősebb mint egy pl velem egykorú?
18/L
2019. júl. 13. 16:32
11/12 anonim válasza:
Én is így vagyok, szexuálisan csak az idősebb pasik tudnak lázba hozni, de így szűzen gondolom a kíváncsiság miatt... 20L
12/12 anonim válasza:
Persze persze, utolsó, kangörcsös kisfiúként csak az idősebb pasik tudnak téged felizgatni, érthető, de akkor ne add ki lánynak magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!