Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt olyan veletek, hogy azért szakítottatok a barátotokkal mert túl nagy volt a fallosza?
Kedves #5!
Először is cumizz pacit, másodszor ne személyeskedj úgy, hogy fogalmad sincs miről beszélsz! Sosem szakítottak velem még szexuális okok miatt, maximum keversz valakivel. Úgy tűnik, hogy a szöveg értelmezése is komoly gondot okoz számodra. Az egészet teoretikusan és mások tapasztalatait olvasva írtam, mivel szerencsére jómagam sosem találkoztam még ilyen problémával. (ergo senkinek nem fájt még, hogy megdugtam...) Ellenben a stílusod nevetséges. :)
(#3 voltam)
A szövegetértéssel neked vannak gondjaid, mert nem írtam egy szóval sem, hogy szakítottak veled.
De fellengzősködj nyugodtan a semmire.
Igen, de csak miután többszöri kérésre is fájdalmat okozott.
A biztosítékot az verte ki nálam, hogy végül a nőgyógyásznál kötöttem ki, ahol megállapították: a hüvelyfalam hámjai sérültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!