Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan lányokat találni akik nem riadnak vissza a nagy faroktól?
Valami tipp?
Vagy fiúknak jobban menne?
20/F
Szóval egy kétszázötvenes t*** hajlakkot túlérsz mert az sem éri el a 23cm.Megmértem a flakont 22,5kb.Aha.Rövidebb átlagosabb nőt 12-13centi mélyen érzek a végénél,kinn van 5-6 centi.Mélyebb nőnek a végét konkrétan 16-17mélyen és még tudom ez után a hüvelye végét nyújtani.Persze rövidebb nőnél az az illúziód milyen hosszú vagy.Kapj el egy 180-185as termetes nőt aztán kiderül mekkora az a szerszám.
Állítólag 30+ szerszám a világon 5000van.Ismerve az emberek mérési szokásait ezt 27-30centi közé teszem.Kiszámoltam talán 1-2 van magyarországon.Neked 23-25.Oké.Sok szerencsét.Egyébként ha tényleg ekkora lenne te most kifáradva feküdnél több nő karjaiban,akik megmasszíroznának,etetnének és egymásnak adnák a kilincset.
12#
Naiv kisfiú vagy ha azt hiszed hogy csak erre mennek, vagy hogy az egyből látni lehet...
A kérdező kommentje:
Ja, elfelejtettem írni
23-25 hosszú és viszonylag széles
A kérdező kommentje: Na meg 30+ szerszám a világon kb. egy sincs
Csubi,hátramegyek mert szerintem ráesett a csavarhúzóm az alaplapra és zárlatos lett.
-Főnök nem tud egy másik bolygót ahol leszállhatok?
-Igen van baccpapucsom,nincs kis faszenes grillem de van hűtőm!Ez fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!