Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire szeretik a férfiak a szûz lányokat?
Régebben írtam egy kérdést, és megemlítettem, hogy szûz vagyok. 3 perc után 7 üzenetem jött.
18L
Szerintem nem mindenki. Akik csak ilyen egyéjszakás kalandra, vagy nem komoly kapcsolatra vágynak azok inkább választanak valakit akik már tapasztaltabbak. Egy szűz lány lehet jobban kötődne érzelmileg ahhoz, akivel elvesztette. És hát ugye aki nem akar kapcsolatot az nem fog ilyenbe bele enni.
Viszont itt igazából bármit kiírsz, özönlenek majd az üzenetek.
Ha puha, azzal nem tud csinálni úgyse semmit... :D Egyébként igen, valóban van egy réteg, akik azért utaznak szűz lányokra, mert gyökerek és őket könnyebb szex terén megvezetni... Járt már így nő ismerősöm...
30/F
Attól függ melyik évben vagy szűz
2019-ben már ritka hogy egy lány 16-18 évesen még szűz ezért mindenki megvan veszve érte
2009-ben mikor én voltam 16 éves Szűz lány a legtöbb pasi menekült. Vagy csak én fogtam ki gyökereket.. Mert amikor kezdet komolyodni az ismerkedés a kapcsolat és kiderült, hogy én még nem voltam fiúval akkor hirtelen eltűntek egyik napról a másikra...
Szóval ja ennyit változott a világ 10 év alatt
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!