Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért nem szeretik a teltebb lányokat?
Figyelt kérdés
Legalábbis egy ismerősöm sincs oda értük, szerintem sokkal de sokkal vonzóbbak.2018. szept. 14. 15:28
1/34 anonim válasza:
kérdés pl. te mit értesz a telt lány megnevezés alatt
egy 150 kilós zsírcsomó nem telt lány pl.
2/34 anonim válasza:
Mert az emberek többsége nem szenved ebben a szexuális devianciában.
4/34 anonim válasza:
Minden embernek más tetszik, ez egyértelű. És ahogy már fentebb is írták, nem mindegy ,hogy a "telt lány" 150 kiló, avagy mondjuk 90. A kettő között külömbség van.
6/34 anonim válasza:
10-15 kg felesleg belefér de ha ennél több van az már nem kóser. Telt lányoknak egyébként ezeket nevezzük.
7/34 anonim válasza:
Hát, átlagos magasság mellett én már a 90-et se teltnek nevezném.
8/34 anonim válasza:
várjuk a kérdező válaszát, milyen paraméterre gondolt konkrétan
9/34 anonim válasza:
4:
Sztem a 90 meg a 150 már majdnem mindegy.
A telt nő 70-75 kiló.
Átlagos magasság mellett ami efölött van az már súlyos kövérség
10/34 anonim válasza:
magasság is szempont
egy 175 centis nőnél SZERINTEM a 75 kiló még elmegy
de egy 155 centis nőn a 75 SZERINTEM már túlságosan sok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!