Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk akik a magas lányokat szeretik?
Tegyük fel ti is magasak vagytok, és csak a magas lányok tetszenek nektek
Azért még eltudjátok képzelni egy nagyon alacsonnyal a jövőtöket?
27f
194magas
19cm vessző
Én nagyon rajongtam mindig a fiatalos aranyosokért is. De sose szerették a nagy méretet. Szóval nehezen képzelem el velük de nem azért mert nekem nem tetszenének. Exem is picike cukiság volt szerettem rá mászni meg sokat simizni. De inkább nem akart többet. Lehet rettegett is. Már inkább magasabbakkal próbálkozok.
Ez lehet hülyeség, talán majd kinövöm, de én magas nővel szeretnék majd gyereket is, mert látom hogy magasként könnyebb az élet és ezt szeretném a gyerekeimnek is, magasabb csajjal pedig nagyobb az esélye hogy magasabb gyerekeink lesznek. Amúgy soha egy lányt nem küldtem még el ismerkedéskor mert alacsony, de nagyon vonz a nőknél a magasság.
Én 197 cm vagyok, életem legnagyobb (viszonzott) szerelme egy 182 cm-es lány volt, de úgy általában is 180 felett nagyon bejönnek a nők. Nagy plusz.
Amúgy a leghosszabb kapcsolatom egy 165 cm-es lánnyal volt és vele is nagyon jól éreztem magam.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!