Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fekete pasik mennyire tartják szexinek a fehér lányokat?
Figyelt kérdés
2019. júl. 6. 18:47
2/13 anonim válasza:
Ellentétek vontak egymás
3 csajszi ismerősöm van akinek néger a férje
Mindnél vann mßr 3-4 gyerek szépíródnak mint a patkányok még a cigányok
3/13 anonim válasza:
Mert a fehér lányok szeretik a nagy vastag fekete fa....t! Ha fáj nekik, akkor is akarják, az más kérdés h utána nem bírnak lábra állni, meg tágak, de megvesznek érte, meg a kíváncsiság!
4/13 A kérdező kommentje:
Es a hosszú, barna hajúakat? :D
2019. júl. 6. 18:50
6/13 anonim válasza:
A hosszú barna hajúakat én szeretem, de én fehér vagyok ;)
7/13 anonim válasza:
Egyértelmű, ez már ilyen bosszú dolog is, hogy a fekete megszerzi magának az egykori elnyomóját, vagyis történelmi okai is vannak, genetika, és ügye a mostani fehérek meg hagyják "mert mennyire huu de nagy neki, meg izmos, meg áhhhhhh" persze, régen is volt ilyen, csak azokat kivetette magából az egészséges társadalom. Nem vagyok náááccci, a feketék is így gondolkodnak, sőt afrikába az albínó gyerekeket ölték, sőt pl. Dél-Afrikába van egy néger kultúrális zene, ami szövegébe benne van, hogy "öld a búrt" (búr=holland telepes). Szólval ja, érdekes ez a diverzitáson meg a trendiségen cukiskodáson túli valóság..
8/13 anonim válasza:
Utolsónak is igaza van vhol!
De a fehér csajok imádják ha rommá kúrják őket..
9/13 anonim válasza:
Nem hiszem el milyen idióták vagytok.
Komolyan azt hiszitek, hogy minden feketének nagy a pénisze??
Akkor elmondom, hogy náluk is van kicsi, átlagos és nagy, pont ugyanúgy mint a fehéreknél.
10/13 anonim válasza:
Csak megsúgom,hogy a szép fehér bőrű lányokat a fehér férfiak is imádják.Nem egy megjegyezte már,hogy milyen szép fehér vagyok.Jó,ilyenkor nyáron nem egyenletes a bőrszínem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!