Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hoz izgalomba egy fiút rajtam egy fehér bokazokni vagy fekete harisnya?
Figyelt kérdés
Fiúk vagy lányok is válaszolhatnak. :)
22/N
2019. jan. 2. 14:20
1/18 anonim válasza:
fekete/fehér combfix jobban bejön
nekem pl a boka zokni nem izgató, persze ha háttal vagy és kitolod a segged, akkor az, de nem a zokni miatt :D
25F
2/18 anonim válasza:
Rajtad? Nem tudom, látni kéne a lábad. :D Bokazokni inkább csak mutatós mint izgató. Feket harisnya már szexibb, meg a combfix, egy hozzá illő melltartóval vagy akár fűzővel.
3/18 anonim válasza:
A fekete harisnya szerintem sokkal szexibb :)
22F
5/18 anonim válasza:
Nem a ruha izgat fel engem, hanem akin van. Tehát természetesen lényeg, hogy hogyan áll neked
6/18 anonim válasza:
Engem izgalomba hoz mindkettő. Ha küldesz képet szívesen izgulnék.
7/18 anonim válasza:
Mivel nem látom rajtad: semennyire XD.
29f
8/18 anonim válasza:
Amíg nem láttalak nem tudom menniyre lenne rajtad szexi, küldj képet és megmondom.
9/18 anonim válasza:
Fehér bokazokniban nem sok erotika van, de még egy sima fekete harisnyában sem. Egy térd feletti zokni vagy harisnya már jópofább. Persze igazából a tulajdonos a lényeg. Ha az bejön, akkor tőlem viselhet akármit.
10/18 anonim válasza:
Hozzád képest tapasztalt vén tyúk vagyok.
Hidd el, nem a zoknid vagy a harisnyád fog begerjeszteni egy pasit.
Az csak csomagolás. Az a fontos, amit “becsomagolsz”
Ha ostoba, mihaszna, tuskó, aljas ember vagy, teljesen mindegy mit veszel fel.
Tanulj, sportolj, segíts másokon, élj tartalmas életet, és sokkal vonzóbb leszel, mint bármelyik műanyag plázacica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!