Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok szerintetek milyen?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szerintetek milyen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Milyen rövid szoknya ami még szexi, csinos és csábító, de nem "ribis"? Milyen harisnyával viselitek? Szexi fehérneműk? Hány évesek vagytok?

2018. nov. 29. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem a rövidebb A-vonalú,vagy valami szűk klasszikus.Attól függ,mi áll jól.A harisnya meg ami nem ér köldökig,tehát ilyen fazonos a dereka.
2018. nov. 29. 10:33
 2/7 anonim ***** válasza:
96%

Nem szoktam alá harisnyát venni, bugyinak tanga vagy francia,

Szerintem commb középig érö nekem olyan ból vana a legtöbb

2018. nov. 29. 10:35
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Vagy "ökölszabály" hogy a szoknya túl rövid, ha rövidebb, mint a magad mellett lelógatott kezed ér.
2018. nov. 29. 10:38
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
Nem hordok bugyit
2018. nov. 29. 11:30
 5/7 anonim ***** válasza:
96%

combközép

sima harisnya

francia bugyi. 24

2018. nov. 29. 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:
96%

Combkozep vagy kicsit rövidebb, csak akkor veszek fel harisnyát ha hidegebb van. Fehérnemű mindig tanga.

21/l

2018. nov. 29. 15:35
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Combközép felett nem ribis, 24, és fekete harisnya, és nem hordok bugyit a biztonság kedvéért
2019. febr. 19. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!